RTL Boulevard bezorgt beauty.blog extra bezoek

Ik ben altijd verheugd als RTL Boulevard beautyonderwerpen bespreekt want in negen van de tien gevallen bezorgt dat mijn blog extra hits. Beauty.blog.nl staat hoog in de rankings bij Google. Dus als RTL B. zoals vanavond over Anastasia Eyebrows praat, of recent over …..

 

……dr. Brandt en Gamila Secret - zie ik mijn blogjes over deze onderwerpen weer volop in de belangstelling staan.

Overigens neemt het programma ook wel eens onderwerpen van mij op. Zoals recent over een producent die ingredienten heeft voor een anti-onderkincreme. Het blog kreeg honderden hits binnen een paar uur. Jammer dat de redactie het bericht verkeerd gelezen had. De creme als eindproduct is er nog niet. Maar als cosmeticaproducent zou ik er niet te lang mee wachten, want geloof me; er is een markt voor!

Lees ook:Internet steeds belangrijker voor marketing
Lees ook:Gamila zeep stal de show weer bij RTL Boulevard
Lees ook:Recensie: het failliet van Hollands Next Topmodel
Lees ook:Meer duidelijkheid over vermeende onderkin-creme
Lees ook:dr.Brandt bij RTL Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>