Mededeling over mini-advertenties

Regelmatig zijn op mijn weblog kadertjes te zien met mini advertenties waarbij websites van beautybedrijven genoemd worden en dan staat er onder 'Ads door Google'. Deze advertenties worden niet door mij geselecteerd maar door een advertentiebedrijf dat door BlogOnline is ingeschakeld om adverteerders te werven, waardoor wij bloggers wat extra inkomen hebben voor onze werkzaamheden. Het is niet zo dat ik deze bedrijven dus aanbeveel, omdat ze toevallig op mijn blog staan. Het advertentiegebeuren op mijn blog staat geheel los van de inhoud van mijn blogjes. Wie echt advies wil hebben over merken, producten en behandelingen kan mij gewoon mailen: [email protected] 

Lees ook:Het goud van Dior
Lees ook:Beroemde celebrity-blogger krijgt tv-show
Lees ook:eBay stopt met online advertenties voor Botox injecties
Lees ook:Verbod op reclames met een perfecte body
Lees ook:Stem ook op www.beauty.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>