De aftrap; het eerste beautyspreekuur op New Beauty

Zo, dat zit erop! Mijn eerste beautyspreekuur op de beurs New beauty is achter de rug. Om 13.40 uur hield ik het vandaag samen met dermatoloog Bing Thio in de T-zaal. Nou ja, zaal, een nisje op de beursvloer achter een zwart gordijn.Lees hoe het verder ging (en morgen zal gaan:-)

 

 

Met de locatie ben ik niet echt happy, want achter een gordijn hoor je nog altijd alle geroezemoes van de beursvloer. Toch liet geen enkele bezoeker zich ervan weerhouden om aan te schuiven. Bijna alle stoelen waren bezet, bijna….:-) Bedankt dames en enkele heer, voor de interesse. En ook collega-journalisten die erbij waren! Ik hoop dat jullie het leuk en boeiend vonden. Bing en ik waren best tevreden over dit eerste optreden. De informatie-uitwisseling tussen ons tweeen verliep goed, en ik fungeerde ook een beetje als moderator.

De luisteraars waren oprecht geinteresseerd en stelden de goede, kwellende vragen over de werking van cremes, welke werkstoffen er nou echt toe doen, waarom cosmetica zo duur is. Maar ook; ik heb een donkere huid, hoe kan ik die het beste behandelen, ook met het oog op pigmentvlekken.

Na afloop kwamen vrouwen nog vragen welke producten ik zelf gebruik (Joelle Ciocco en Solutions – de laatste is een Nederlands merk- voor gezichtsverzorging en Dermalogica en Kanebo voor de reiniging) en er kwam een geinteresseerde vraag of ik ook wel eens op congressen spreek; nou heel graag hoor.  Want het is een feit; ik ben kritisch maar ook dol op mijn vak; laat mij maar praten:-)

Natuurlijk bleven er nog genoeg vragen over. Ik heb alle bezoekers dan ook verteld, dat vragen ook altijd via beauty.blog en via e-mail gesteld kunnen worden ([email protected]). Natuurlijk zijn we morgen weer van de partij! Wederom om 13.40 in hal 9 in zaal T.

En wie weet krijgen we volgend jaar meer tijd, want die twintig minuten waren zo om en veel te kort. Een uurtje zou beter zijn.  Het initiatief slaat aan en ook voor mij werkt het heel aanstekelijk.

Lees ook het blog over dag twee op de beurs New beauty

Lees ook:Kom naar Monique’s beautyspreekuur op New Beauty beurs!
Lees ook:Gaga’s lunch
Lees ook:Leg je moeder in de watten
Lees ook:Werking beauty acupunctuur nog niet bewezen…
Lees ook:Paula Begoun hekelt dagcremes van Nederlandse merken

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “De aftrap; het eerste beautyspreekuur op New Beauty

 1. jolanda

  Hallo Monique, ik was er gisteren ook bij en ik wilde nog even zeggen dat ik het heel leuk vond om je een keer te zien en je te horen spreken. Ook Bing Thio. Van mij had het ook wel langer mogen duren.

  Groetjes, Jolanda

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  dag jolanda leuk dat je reageert. jammer dat ik nou niet weet wie je bent! nou, als je nog eens vragen hebt, stel ze gerust. het emailadres is [email protected]

    /   Reply  / 
 3. teha

  hoi Monique, zaterdag kwam ik terug van vakantie, grote stapel post, geen kaartje…..later werd het bezorgd door een oude dame, was het verkeerd bezorgd..ik ben dus niet geweest, volgende keer beter! Leuk dat het een succes was!

  Thamar

    /   Reply  / 
 4. redactie, monique

  hoi thamar, heel jammer ja. had toch wel het goede adres erop geschreven? ik liep al naar een vrouw met een warrige bos haar te zoeken hahaha…

    /   Reply  / 
 5. teha

  héhé!! Het adres was goed, ik was ook jarig deze week en alle verjaardagspost en dat was veel!, kwam allemaal nabezorgd op zaterdagmiddag, dus het lag niet aan jou maar aan de postbode…

    /   Reply  / 
 6. redactie, monique

  haha. gefeliciteerd dan nog! je had ook op zondag kunnen komen:-)

    /   Reply  / 
 7. Pingback: Beauty+ nodigt je uit voor cosmetische verandering | Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>