‘Sonja Silva deelt Botox uit’

Hoe tevreden ben je met je gezicht? Heb je last van kraaienpootjes of misschien een diepe fronsrimpel? Sonja Silva maakt weleens gebruik van botox en daar maakt ze geen geheim van. Ze deelt het rimpeloplossende cosmeticaproduct zelfs uit. Ze schrijft op haar Instagram:

Dit is je kans!! Ik mag namens @laserenzo een GRATIS Botox behandeling weggeven! Je bent in goede handen! Neem dat maar aan van mij, ik ben zo bang voor naalden! Interesse? Repost en like deze foto, volg @laserenzo en tag 5 vrienden of vriendinnen die het misschien ook wel zouden willen winnen! 

You know what to do….  :)

Lees ook:Acupunctuur net zo goed als botox !
Lees ook:Plastische chirurgie is vaak geheim…
Lees ook:Botox ongekend populair
Lees ook:Alles wat je wilt weten over Botox!
Lees ook:Botox niet reuze populair in Nederland….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>