At Kevin Bacon teveel bacon?

Oh my Buddha what happened to acteur Kevin Bacon?Zijn fans en ook wij de redactettes van beauty.blog vragen het ons af. De immer zo slanke – bijna skinny – Kevin heeft op Instagram een foto gepost waarop hij een lekkere volle toet heeft. Er worden grappen gemaakt dat hij iets teveel bacon zou hebben gegeten. Kevin zelf zegt er helemaal niets over. Het enige wat hij onder zijn foto post is: Greetings from the UK!

Hoogstwaarschijnlijk is Kevin voor filmopnamen in Engeland en heeft een knappe visagist hem de nodig kilo’s met interessante make-up en technieken weten te bezorgen. Wie verder bladert door zijn Instagram zou ook kunnen denken dat de acteur de kilo’s erbij gesnoept heeft voor een filmrol. Op eerdere foto’s is nl te zien dat hij ontbijt met icecream.

Wordt vervolgd!

 

Lees ook:Justin en Will hotst op Instagram
Lees ook:Kim Kardashian weer blond?
Lees ook:Ben jij Holland’s Best Make-up Artist?
Lees ook:Martijn Krabbé dijt uit
Lees ook:Celebrities delen beautygeheimen op Instagram

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>