Mooiste cover ever van Maxima

Onlangs vierde VOGUE samen met Moët Hennessy en The Grand het begin van een nieuw tijdperk en de inhuldiging van het nieuwe koningspaar met een Queen’s Ball.

De verrassing van de avond was de lancering van een speciale editie van VOGUE: Máxima, the Birth of a Queen. Onder toeziend oog van Anna Drijver, Lauren Verster, Claes Iversen en Wende Snijders kwamen lakeien en modellen de eerste exemplaren van de special aanbieden aan Jan Taminiau, de designer van twee van Máxima’s jurken op 30 april 2013.

Karin Swerink, hoofdredacteur van VOGUE: ‘Vanaf dag één heeft Máxima mijn hart veroverd. Met Máxima krijgen we niet alleen een van de mooiste en meest stijlvolle koninginnen ter wereld, ze is ook slim en geestig. Ze geeft het begrip royalty een heel nieuwe, frisse lading.’

Deze luxe special edition van VOGUE is een ode aan de koningin die zowel voor de inhuldigingsceremonie als de koningsvaart erna prachtige jurken van ontwerper Jan Taminiau koos en die ons ongetwijfeld de komende jaren nog op veel meer fashion statements zal trakteren.

De – uiteraard prachtig vormgegeven – VOGUE-special bevat unieke beelden van koningin Máxima door de jaren heen. VOGUE verkent haar leven van jong meisje in Argentinië tot financieel talent in New York tot aan de inhuldiging. Een collector’s item if ever there was one.

De VOGUE special edition ‘Máxima, the birth of a queen’ is vanaf 2 mei overal te koop voor € 9,95 en is in opdracht van VOGUE Nederland door BLOOM Publishing & BLOOM Creative ontwikkeld.

Lees ook:Oranje Boven! Ensemble koningin Máxima morgen te bewonderen in TextielMuseum
Lees ook:Maxima’s favoriet: Jan Taminiau
Lees ook:Koh Dutch!
Lees ook:Modeontwerper zou graag Katrien Duck kleden
Lees ook:Beautiful magazine : VOGUE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>