Als ‘t aan 50Cent ligt…eten vrouwen louter nog hamburgers

Steeds meer artiesten hebben een Twitter-account en plaatsen zo nu en dan gezellige kiekjes om fans een kijkje in hun leven te gunnen. Ook rapper 50 Cent plaatste een foto, maar Twitter vond de foto niet gepast en gooide het account van de rapper in de vuilnisbak. Best onsportief, want humor moet gewaardeerd kunnen worden. Bovendien meldt het laatste beautynieuws dat je als vrouw beter een hamburger bij fastfoodketens dient te bestellen dan een salade.In een salade van een fastfoodketen zit vaak tot 2.6 gram zout. Bij een hamburger bedraagt het zoutgehalte slechts 2.1 gram. En daar stopt het niet, want ook in salades, en dan vooral de bijhorende dressing, van heel wat supermarkten zit veel te veel zout. Volgens voedingsdeskundigen zouden er ieder jaar 6.000 minder Britten sterven ten gevolge van een hartaanval wanneer we dagelijks 1 gram minder zout zouden consumeren. De dagelijks aanbevolen zouthoeveelheid bedraagt 6 gram. Als je teveel zout binnen krijgt, voel je je dik opgeblazen en niet fit.

Lees ook:Zo gezond is een salade dus niet!
Lees ook:Oeps, een Milkshake is net zo slecht als 30 koekjes!
Lees ook:Smeer je boterham slank
Lees ook:Nieuw: Weight Care Snack
Lees ook:Snifsnafsnotterverkouden? Gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrgelen helpt!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Als ‘t aan 50Cent ligt…eten vrouwen louter nog hamburgers

  1. witchbitch

    nou had ik rappers al niet zo hoog staan, maar bij zo een mening ook nog zo een foto..?? walgelijk !!

      /   Reply  / 
  2. Louise

    Ik wilde net gaan eten, maar bij het zien van deze foto…laat maar! ;-) ))

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>