Penelope Cruz weigert botox

Penelope-Cruz-9Niet elke celeb laat zich injecteren met botox. Er zijn er genoeg die accepteren dat je niet eeuwig jong kunt blijven. Penelope Cruz is er daar één van! De beeldschone actrice is van mening dat ze op waardige wijze ouder wil worden. “Ik zal nooit liegen omwille van mijn leeftijd en botox blijft ver uit de buurt.”Penelope Cruz begrijpt alle commotie rondom ouder worden bij actrices niet. “Het is normaal dat je rimpels krijgt en dat je ouder wordt. Als je niet meer ouder zou worden, ben je dood en dat is een pak erger. Ik heb altijd opgekeken naar actrices die op waardige wijze ouder werden.”, aldus Cruz.

Lees ook:Parfum voor Penelope
Lees ook:Kylie Minogue is na alle publicaties gestopt met botox!
Lees ook:Botox niet reuze populair in Nederland….
Lees ook:‘Haalt botox Sophie Hilbrand uit de kreukels?’
Lees ook:Crème beter dan botox

1 Reacties // Reageer

One thought on “Penelope Cruz weigert botox

  1. lolo

    cool zij is pas iemand waar je voorbeeld uit kan nemen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>