Camilla Parker Bowles verwent haar huid met bijengif

camillaWaardig oud worden is iets wat Camilla Parker Bowles als geen ander begrijpt. This Lady mag dan reeds 63 jaar oud zijn, dat weerhoudt de geliefde van Prince Charles er niet van om net als Hollywoodsterren aan zich te laten werken. Ze onderhoudt haar uiterlijk én dat is te zien. Camilla mag er zijn!

Geen botox voor Camilla Parker Bowles, maar wel organische facelifts met behulp van bijengif. De Britse krant Daily Mail beweert namelijk dat het lid van het koningshuis geregeld een masker laat aanbrengen op basis van bijengif. Dat hebbeding zou de huid een prikkelend gevoel geven en zo de productie van collageen stimuleren. Het resultaat is een organische facelift.

Lees ook:Kate Middleton zweert bij bijengif
Lees ook:Leeg boek over sex blijkt grote hit
Lees ook:Geeft baby’s voorhuid je huidconditie een boost?
Lees ook:Slanker met kant-en-klaar maaltijden
Lees ook:Meer orgasmes met collageen in je G-spot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>