Make up trend: eyeliner in piemelvorm

Een donker lijntje om je lippen, oranje eyeliner met glitters, knalblauwe lipstick, acryl kauwgomballen op je nagels … ohlalala sommige make-up trends zijn best bizar. De trend van dit moment was eigenlijk een grap, maar hij wordt leuk opgepakt: eyeliner in piemelvorm

Tiener Asia Brautigam (19) bedacht deze trend, gewoon voor de lol. Haar ludieke post met getekende eyeliner in snikkelvorm is inmiddels een make up hit op internet. Veel jonge vrouwen zijn geinspireerd door Asia en hebben de eyeliner nagebootst. De een is nog grappiger dan de ander.

De toepasselijke hashtag luidt #dickliner

We zijn heel benieuwd of jullie deze trend gaan volgen al is het maar voor de fun, voor een post op Insta

Foto’s: Instagram

 

Lees ook:Mannen knappen af op dikke foundation
Lees ook:Make-up trend najaar: Black & Blue
Lees ook:Make-up trend najaar: Less is more
Lees ook:Rihanna’s winged-eyes zijn om te zoenen zo mooi!
Lees ook:De juiste informatie over ‘PMU’, permanente make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>