Een heerlijk beauty adresje

Ben jij na de zomer met alle zon, zand, zee en chloor-overdose ook toe aan een troetelbeurt. Dan is Universal Beauty  jouw nieuwe BFF. Je kunt bij de schoonheidssalon terecht voor onder andere een heerlijke facial waarna je weer helemaal zacht en verfrist naar buiten stapt. Bij de salon kun je verder ook terecht voor permanente haarverwijdering, wenkbrauw- en wimpel behandelingen, waaronder de welbekende Anastasia Brow Treatment.

De kans is groot dat je al van Universal Beauty hebt gehoord, deze salon is namelijk het zusje van Universal Nails, de succesvolle nagelstudio-keten die 15 jaar geleden is opgezet door Kimmylien Nguyen. De nagelsalons zijn al lange tijd een begrip in Amsterdam en Universal Beauty is op dezelfde weg een even groot succes te worden. Vele anderen zijn al fan. Nu jij nog!

Waarvoor kun je bij Universal Beauty letterlijk binnen lopen, ook zonder afspraak? Volop keus want de beautysalon zit bovenop de trends en weet precies wat er speelt op beautygebied.

Ice, ice baby

De Soprano ICE behandeling is één van de sterbehandelingen van Universal Beauty. De Soprano ICE Laser zorgt voor een comfortabele maar beter nog, nagenoeg pijnloze ontharing. Dankzij de speciale SHR-technologie blijven ongewenste haartjes lang weg. Nog een voordeel: omdat de behandeling zo effectief is, hanteert de salon een behandelingstijd van minder dan 35 minuten.

Platinum Gold

Wil je je gezicht een boost geven, dan is de Platinum beauty treatment van Universal Beauty dit seizoen jouw partner in crime. Na een oppervlaktereiniging volgt een uitgebreide huidanalyse waarbij de dieptereiniging en de vapozone scrub skinpeeler speciaal op jouw huid worden afgestemd. Na het verwijderen van onzuiverheden van de huid wordt serum door middel van iontoforese aangebracht. Een verzorgend masker en een oog- en dagcrème wordt aangebracht en you’re ready to go. Ook het epileren of waxen van wenkbrauwen behoort bij deze behandeling tot de mogelijkheden.

Brows are back

Vind je epileren ook zo lastig? Dan hebben wij goed nieuws, want Universal Beauty werkt met de fijne wenkbrauwproducten van Anastasia Beverly Hills. Voor een compleet brow-treatment wordt bekeken welke vorm van de wenkbrauw het beste bij je gezicht past. Eerst wordt de vorm aangemeten en ingekleurd alvorens er haren worden verwijderd, zo voorkom je misverstanden over de vorm. Met de Satin Pearl wax en fijne tweezer van Anastasia wordt de werkbrauw daarna in vorm gebracht zodat je zomerse look compleet is.

Alle behandelingen vind je op www.universal-beauty.nl

Universal Beauty Kinkerstraat 363 1053 EX Amsterdam Openingstijden: maandag tot en met zaterdag 10.00 – 21.00 uur, zondag 12.00 – 21.00 uur.

Lees ook:Wat is jouw mooiste kant?
Lees ook:Mousse voor perfect blond haar
Lees ook:Dankzij Anastasia altijd mooie wenkbrauwen
Lees ook:Het ‘best bewaarde geheim’ voor een gladde huid van Lieke, Chantal en Estelle
Lees ook:Slakken blijken dé oplossing tegen rimpels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>