Vrouwen met een maatje meer dan 36 zijn slimmer

In Amerika hebben ze altijd de vreemdste onderzoeken, maar goed de uitkomsten zijn leuk genoeg om met jullie te delen. Zo hebben ze net ontdekt dat vrouwen met een maatje meer, dus dames die een groter maatje dan 36 hebben, slimmer zijn dan hun slanke naastelingen. 16000 meisjes en vrouwen zijn getest en hieruit bleek dat de dames met meer centimeters op de borsten en billen als slimsten uit de test kwamen!

Ik vind het een beetje kort door de bocht, maar ja. Het is weer een leuk praatje voor op verjaardagen…kun je gelijk een extra hapje nemen. Want hoe dikker, hoe slimmer, hahahaha!

Lees ook:Ben jij een slowdater?
Lees ook:Test je cosmeticakennis met deze FDA-test
Lees ook:We krijgen steeds grotere voeten……
Lees ook:Borstkanker doden in andere landen lager
Lees ook:Elsevier ongeloofwaardig met beautypraat

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwen met een maatje meer dan 36 zijn slimmer

  1. Manon

    Ik vind dit echt onzin! Ik heb zelf een maat 32-34 maar ik doe wel het vwo. Als deze uitslag zou kloppen, dan zouder er dus alleen maar mensen met maar 38+ in mijn klas moeten zitten? Waar slaat dat nou op?! Ik vind dit echt heel vergezocht en totaal niet betrouwbaar. Not my cup of tea, deze (stomme) tests…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>