‘Beautypedia’, nu ook beschikbaar vanaf je mobiele telefoon!

Goed nieuws voor de fans van ‘Beautypedia’, het online platform van ‘Cosmetics Cop’ Paula Begoun en haar team dat meer dan 45.000 gedetailleerde productbeoordelingen bevat. De website is vanaf nu ook beschikbaar in een mobiele versie voor o.a. iPhones en smart phones met het Android besturingssysteem!
 
Beautypedia’ is ’s werelds grootste database op het gebied van beoordelingen van cosmetische producten. Inmiddels zijn meer 45.000 productbeoordelingen beschikbaar (huidverzorging en make up), van honderden verschillende merken. Deze beoordelingen zijn niet gebaseerd op marketing uitlatingen of op de ervaringen van andere gebruikers (die immers een heel ander huidtype of huidprobleem kunnen hebben) maar op objectieve, wetenschappelijke informatie. Paula Begoun en haar professionele team beoordelen producten aan de hand van gepubliceerd, wetenschappelijk onderzoek over de werkzaamheid van de ingrediënten van het product. De beloftes en claims van een cosmetische product worden op deze website vergeleken met de werkzaamheid van de ingrediënten.
 
Waardevolle database voor de kritische cosmeticagebruiker
 
‘Beautypedia’ bevat een waardevolle, zeer uitgebreide database voor de kritische cosmeticagebruiker met alle productbeoordelingen en een onderdeel “Best Products” met producten, per categorie, die Paula als beste heeft beoordeeld. Daarnaast bevat de website een schat aan informatie over hoe je de huid elke dag opnieuw optimaal kunt verzorgen, beschermen en herstellen, de do’s en don’ts en veel nuttige tips waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuw cosmeticaproduct. De site bevat tevens diverse columns en artikelen van Paula Begoun. Wekelijks wordt er nieuwe informatie toegevoegd
 
Vanaf nu ook mobiel te raadplegen!
 
‘Beautypedia’ is vanaf nu ook mobiel te raadplegen voor haar abonnees. Door eenvoudig www.beautypedia.com in te voeren in de internet browser van je mobiele telefoon en vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren, heb je onderweg direct toegang tot  de informatie van Beautypedia. 
Sta je dus in een drogisterij of parfumerie en op het punt om een product te kopen? Met de mobiele informatie van ‘Beautypedia’ maak je altijd een weloverwogen keuze!
 
Nog geen abonnee?
 
Nog geen abonnee? Voor $ 4,95 per maand (of $ 24,95 per jaar) heb je onbeperkt toegang tot ‘Beautypedia’. Abonneren kan zowel via de website als via de mobiele versie van ‘Beautypedia’. De website is Engelstalig. 
 
De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen en zijn online te bestellen via de Nederlandse website: www.paulaschoice.nl
 
Over Paula Begoun
 
Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de ingrediënten beoordeelde Paula Begoun de afgelopen jaren tienduizenden producten van honderden cosmeticalijnen. De claims van deze producten stelt zij op een kritische wijze aan de kaak en toetst ze op inhoudelijke waarheid. Begoun verschijnt dankzij haar uitgelezen kennis op dit vlak regelmatig in bekende talkshows (zoals Oprah Winfrey, CNN en ABC’s Primetime), schrijft columns voor kranten in de VS, bestseller boeken over deze materie (o.a. ‘The Beauty Bible’ en ‘Don’t go to the Cosmetics Counter Without Me’) en geeft lezingen op congressen van beroepsprofessionals zoals vooraanstaande dermatologen.

Lees ook:Metamorfose voor Paula
Lees ook:Goed nieuws voor fans van Paula’s Choice
Lees ook:100% geurstofvrije Mascara geeft opvallend véél volume
Lees ook:Filmpje Paula Begoun: dure creme is echt niet beter
Lees ook:Na-zomer herstel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>