10% goedkoper en binnen 24 uur in huis!

Als je veel op het net vertoeft zoals ik ontdek je nog eens wat. Bij toeval kwam ik op de site van www.beauty.beauty.nl zij vertegenwoordige prachtige merken zoals Bio’Crown, Louis Widmer, Roc, Collistar en Plante System….stuk voor stuk pareltjes als het om huidverzorging en beauty gaat.

Het fijne van de site is dat ze alle producten tegen 10% korting van de winkelwaarde verkopen en je hebt ze ook nog binnen 24 uur in huis ! Als je meerdere items bestelt, kom je al snel voordeliger uit!!!

Lees ook:Gratis proefjes….
Lees ook:ADV: Shop jij al online met korting?
Lees ook:www.beautystudent.nl om verliefd op te worden!
Lees ook:Lush; ‘verse’ zeepjes doen het beter in de winkel dan thuis
Lees ook:Online shoppen bij Douglas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>