Musthave op wielen: GTI kinderwagen

vw

Ben je zwanger en heb je nog geen kinderwagen? Dan is het volgende nieuwsbericht speciaal voor jou: er is namelijk een heuse Volkswagen GTI kinderwagen op de markt. Deze fraaie musthave op wielen is ontworpen door Volkswagen Design in samenwerking met knorr-baby, een Duitse kinderwagenproducent. Deze staat – net als Volkswagen – bekend om een hoog kwaliteitsniveau, een smaakvol design en innovatieve features.

GTI-designkenmerken
Deze unieke kinderwagen beschikt over de kenmerkende GTI-designelementen, zoals een GTI wielontwerp, de befaamde ‘Clark’ ruitjesbekleding, rode stiksels en de toepassing van het honingraatmotief dat ook in de grille van de Golf GTI is terug te vinden.

Optimale wendbaarheid
Ook deze kleine GTI heeft een optimale wendbaarheid. Zo is het frame voorzien van instelbare schokdempers en kunnen de voorwielen 360 graden draaien of vastgezet worden. De kinderwagen beschikt over een lichtgewicht aluminium frame met verstelbare duwstang en kan als combi-kinderwagen worden ingezet van baby tot peuter, van reiswieg tot kinderzitje.

De in gelimiteerde oplage geproduceerde GTI kinderwagen kost 995 euro. Meer informatie over deze GTI is te vinden in de webshop van Volkswagen.

Lees ook:Trek morgen je mooiste warme trui uit de kast! #warmetruiendag
Lees ook:Ga in wijntherapie
Lees ook:Flexibele foundation
Lees ook:Nieuw parfum Hermès
Lees ook:De perfecte beenlengte van Kylie Minogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>