Beautiful belly

Een tijdje geleden kon je al op beauty.blog lezen dat Bio-Oil een online fotowedstrijd voor aanstaande moeders had georganiseerd. Zij werden uitgedaagd hun mooiste zwangerschapsfoto in te sturen. Een deskundige jury – onder leiding van zangeres Edsilia Rombley – heeft uit alle inzendingen de mooiste ‘Happy Belly-foto’ gekozen. “Het is een bevestiging dat vrouwen gewoon hartstikke mooi zijn in de bijzondere periode van een zwangerschap!”, aldus Edsilia.
Inmiddels is de winnende foto bekend: Deborah van den Berg  uit Ridderkerk mag haar buik de mooiste zwangere buik van Nederland noemen!

De Bio-Oil Happy Belly Day 2012 is bedoeld als steuntje in de rug voor alle aanstaande mama’s. Want een zwangerschap kan ook een onzekere periode zijn. Uit onderzoek van Bio-Oil blijkt dat een derde van alle vrouwen onder de 40 jaar onzeker is over huidproblemen zoals striae (huidstriemen). Deze klacht ontstaat bij veel vrouwen tijdens hun zwangerschap. Bio-Oil vindt dat een zwangerschap iets is om trots op te zijn en dat een zwangere buik gezien mag worden.

 

Lees ook:Wie heeft de mooiste zwangere belly?
Lees ook:Wie heeft de mooiste zwangere buik?
Lees ook:Zwangere vrouwen moeten extra poetsen
Lees ook:Trendy armbanden voor (aanstaande) mama’s
Lees ook:Zwanger en last van ‘n onzuivere huid?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>