Een dagje sporten met Doutzen Kroes

Hoe leuk is dit, vandaag is de grote radioactie ‘Wens Het & Krijg Het’ gestart op 100% NL. Stel jij hebt altijd al eens willen weten hoe Doutzen Kroes traint, dan kun je dus een wens insturen om een keer met haar te sporten. We zeggen niet dat het lukt, maar tijdens deze bijzondere actie worden uiteenlopende wensen van luisteraars in vervulling gebracht. Luisteraars kunnen dus vanaf nu hun grote, kleine, grappige of bijzondere wens insturen.

Het is de derde keer dat ‘Wens Het & Krijg Het’ bij 100% NL te horen is. Tijdens de vorige editie kwamen duizenden uiteenlopende wensen bij 100% NL binnen. Vanaf vandaag kunnen luisteraars weer hun persoonlijke wens insturen. Shoppen met vriendinnen in het buitenland, een verbouwing aan huis of tuin of een nieuwe auto, maar ook onvergetelijke ervaringen als een dag meelopen met een bekend topmodel, regisseur zijn tijdens een tv-programma, een keer flyboarden of na sluitingstijd in een pretpark rondlopen: alles is mogelijk bij ‘Wens Het & Krijg Het’.

100% NL dj’s Lex Gaarthuis en Martijn la Grouw gingen alvast de straat op om te polsen wat de wensen van Nederlanders zijn. Bekijk de reacties hier.

Luisteraars kunnen de komende weken via de site van 100% NL hun wens voor zichzelf of een vriend of familielid insturen. Vanaf maandag 7 september komen de wensen op 100% NL voorbij.

Lees ook:We verlangen naar vakantie…
Lees ook:5000 wensen vervuld
Lees ook:Gel van Nivea hét best
Lees ook:Vandaag is het Australia Day
Lees ook:Cool: sieraden met opa’s sigarenbandjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>