Win een V.I.P.-arrangement voor de première van Smoorverliefd

Helemaal leuk van haarlakkenmerk ProSet® is dat ze vanaf eind augustus met een bijzondere winactie op de proppen komen. Bij aankoop van twee producten van ProSet® bij de Kruidvatfilialen in Nederland maak je kans op geweldige prijzen rondom de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Smoorverliefd! Ik zeg meedoen!!

Smoorverliefd neemt je mee in het turbulente liefdesleven van vier sterke vrouwen in Den Haag, in hun verschillende levensfases. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna wonen met z’n allen in één huis in Den Haag. Ze zijn mooi, moedig en verstandig. Soms weten ze het echter even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, ‘serial dating’, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.

Nieuwe romantische komedie met o.a. Susan Visser, Anna Drijver en Johnny de Mol

Actrices Susan Visser (Gooische Vrouwen, Taped), Anna Drijver (Bride Flight, Loft), Anna Raadsveld en Beatrice Hillen spelen de vrouwelijke hoofdrollen in deze romantische komedie van Vlaamse regisseuse Hilde Van Mieghem. De voornaamste mannelijke rollen zijn voor Rik Launspach (De gelukkige huisvrouw), Johnny de Mol (Simon) en Pierre Bokma.

Voor een ‘sneak peak’-trailer van de film is er alvast deze link:….

Unieke winactie van ProSet® i.s.m. Kruidvat rondom Smoorverliefd

Smoorverliefd is vanaf 12 september 2013 te zien in de Nederlandse bioscopen. Omdat het thema liefde in deze film goed aansluit op de slogan van ProSet® LOVE your Hair, gaat vanaf week 34-35 echter alvast een unieke winactie van start in samenwerking met de Nederlandse filialen van Kruidvat.

Hoe en wat kan men winnen?

Wie in de periode van 20 augustus tot en met 4 september 2013 twee full size producten van ProSet® koopt bij één van de Nederlandse filialen van Kruidvat, dient de code die op de aankoopbon staat, in te vullen op de actiepagina van www.kruidvat.nl/proset met daarbij de naam- en adresgegevens.  Vanaf dat moment dingt men mee naar geweldige prijzen rondom de nieuwe bioscoopfilm Smoorverliefd, te weten:

  • 1x      V.I.P.-arrangement voor 4personen voor de premièreavond van Smoorverliefd op 9 september a.s.      in…. in Den Haag. De winnaar wordt hierbij opgehaald met een limousine en      krijgt een ‘Meet & Greet’ met de complete filmcast, alsmede een goed      gevulde goodiebag met ProSet®-producten.
  • 10      V.i.P.-kaarten (5×2) voor de premièreavond van Smoorverliefd + goodiebag met ProSet®-producten
  • Bioscoopkaartjes      voor Smoorverliefd (per kaartje à      2 personen)

Aankondiging van de actie middels diverse media

Naast het persbericht rondom de winactie van ProSet® en Smoorverliefd, wordt de samenwerking via de Nederlandse filialen van Kruidvat tevens aangekondigd in het eigen magazine van Kruidvat, op de websites van Kruidvat en ProSet®, in de nieuwsbrief van Kruidvat en middels radiocommercials

==

De ProSet®-producten worden verkocht via supermarkt en drogisterij.

Voor meer informatie is er de website: www.proset.nl

Lees ook:Ideaal voor op vakantie: mini’s
Lees ook:Weer of geen weer, als je haar maar goed zit!
Lees ook:Ben jij niet gezegend met een volle bos?
Lees ook:Frambozen parfum
Lees ook:Agendatip: 12 oktober beautyavond bij Etos, be there!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>