Win een hot tub!

Deborah uit Amersfoort en haar vriendinnen werden laatst verrast met een wellness beleving in de achtertuin. Via Facebook worden deelnemers uitgedaagd een eigen wellness wereld te creëren en Deborah is verkozen tot één van de winnaars. De vriendinnen werden in de watten gelegd met een manicure- en pedicurebehandeling, verwenpakket met Etos Wellness producten en een bubbelende hot tub.

Uit onderzoek van Etos blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen haar ultieme wellness-moment het liefst thuis ervaart.

Om de introductie van de Etos Wellness-lijn te vieren, maak je tot en met maandag 20 mei via Facebook kans op een hot tub in de achtertuin voor jezelf en je vrienden of een van de dagprijzen:https://www.facebook.com/etosonline/app_112423705594911. Producten uit de nieuwe Etos Wellness-lijn zijn verkrijgbaar vanaf € 4.99 en liggen vanaf nu in de Etos-winkels.

Lees ook:Wie krijgt de WELLNESS.nl AWARD 2016?
Lees ook:Me-time met luxe wellness-items voor thuis
Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Lekker glosje
Lees ook:Geniale Wellness website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>