Win een Wellness-Get-away voor twee!!

Zin in leuk uitje?

Babor is opnieuw op zoek naar het „Product van het jaar“.  Je kunt stemmen op www.babor.nl/poty. Drie grote lanceringen van 2012 zijn daarbij genomineerd:

1.     Het SKINOVAGEPX Intensifier Illuminating Serum dat de huid hernieuwde veerkracht geeft en de teint instant opfrist.

2.    Tweede kandidaat is de luxueuze HSR lifting extra firming hand cream. Met het HSR Lifting Integral Complex bestrijdt deze crème de huidveroudering waar ze het meest zichtbaar is: op de handen.

3.    Of wordt de winnaar misschien het mini beauty-labo? Met de DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Ultimate Derma Optimizer is het mogelijk je eigen beauty-elixir samen te stellen met het basisserum en één van de 4 boosters die een high preformance verzorging bieden, afhankelijk van het huidbeeld op dat bepaalde tijdstip. De online stemming loopt tot 4 maart 2013.

Deelnemen loont sowieso de moeite: wie stemt, maakt kans op exclusieve prijzen. Hoofdprijs is een Wellness-Get-away voor twee personen in het BABOR Partnerhotel Achterdiek op het Duitse Waddeneiland Juist. „Achtern Diek“ betekent „achter de dijk“ en dat is precies waar het viersterrenhotel gelegen is in Oost-Friesland. Naast de luxueuze BABOR-behandelingen biedt de spa op een oppervlakte van 1000 m2 een belevingsbad, verschillende sauna’s en stoombaden, ijsbronnen, een solarium en twee whirlpools. ´s Zomers kan je buiten genieten van een zonnebad. Het langste eiland van Oost-Friesland heeft een 17 kilomter lang zandstrand en is een gegarandeerd stressvrije zone: er rijden geen auto’s, er is geen lawaaihinder en geen hectische ochtendspitsen.

Wie naast de reis grijpt, kan thuis van de spa-ervaring genieten: 14 winnaars krijgen een exclusief Babor beautypakket.

Lees ook:Babor bekroond
Lees ook:Beauty nieuws: fluid-kuren voor je huid
Lees ook:Nog een reden om naar Berlijn te gaan… Babor
Lees ook:Geef eens een beauty-paasei cadeau!
Lees ook:Beauty adventskalender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>