Win een limited edition NIVEA Soft crème!

Designer Nicola de Main heeft een limited edition NIVEA Soft crème ontworpen! De Londense ontwerpster heeft drie designs gemaakt met vrouwelijke, levendige prints in vrolijke kleuren.De drie designs van Nicola de Main kenmerken zich door vrouwelijke, levendige prints in vrolijke kleuren. De limited edition designs zijn nog een maand verkrijgbaar in de winkel. Beauty.blog.nl mag 5 NIVEA Soft potten van 200ml weggeven samen met 5 limited edition sjaaltjes van Nicolas de Main. Bovendien verloten we onder jullie 1 tuniek in maat 36. Stuur in twee zinnen een motivatie waarom juist jij je huid wilt verwennen met de fijne Soft crème van Nivea naar [email protected]

“Ik wilde iets moois, teders en vrouwelijks creëren voor NIVEA Soft, geïnspireerd door het gevoel van hoe ik zou willen dat mijn huid altijd zou voelen”. – Nicola de Main

Nicola’s kenmerkende stijl combineert elegantie met een subtiele sensualiteit en dit illustreert ook haar drie ontwerpen voor NIVEA Soft:
Bird Journey: Kleurrijke kolibries sieren dit design. De inspiratie lag in het weergeven van de bewegingen en ritmes van deze prachtige vogels.
Butterfly Reflections: Dit ontwerp reflecteert de vormen en patronen op de vleugels van dag- en nachtvlinders, en is sterk beïnvloed door kunst uit de ’sixties’.
Flower Dreams: De vormen in dit patroon zijn geïnspireerd door ijsbloemen die haar aandacht trokken omdat iedere ijsbloem uniek is en een fascinerende en complexe schoonheid bezit.

Nicola de Main
De Londense ontwerpster Nicola de Main begon haar carrière in 2002 onder de vleugels van Hussein Chalayan waarna zij haar eigen label startte in 2004. Haar collecties staan bekend om haar eigenzinnige maar vrouwelijke ontwerpen. Haar motto: mode moet zo mooi zijn dat het gekoesterd wordt. Dit motto past precies bij de waarden van NIVEA Soft; ook een mooie, frisse huid moeten we koesteren.

Een fris gevoel van top tot teen

NIVEA Soft heeft naast een trendy verpakking ook een effectieve inhoud met een bewezen formule die zorgt voor een fris gevoel van top tot teen. NIVEA Soft is een lichte hydraterende crème die de huid zacht en fris laat aanvoelen.  De snel absorberende vochtinbrengende crème bevat werkzame verzorgende ingrediënten zoals Jojoba-olie die de huid zacht en soepel maken. Daarnaast bevat de crème Vitamine E die de huid zeer doeltreffend beschermt.

De traditionele NIVEA Soft pot verpakking (200 ml) gaat tijdelijk uit het assortiment en maakt plaats voor deze nieuwe verpakking. De NIVEA Soft Limited Edition Nicola de Main pot is vanaf juni verkrijgbaar bij alle drogisterijen en supermarkten in Nederland tegen een consumentenadviesprijs van:

NIVEA Soft pot (200 ml)                               € 5,09

Overige producten NIVEA Soft (in traditionele verpakking):

NIVEA Soft pot (50 ml)                 € 1,99

NIVEA Soft pot (300 ml)               € 6,19

NIVEA Soft tube (75 ml)               € 3,09

Over NIVEA
NIVEA biedt al 100 jaar producten waar generatie na generatie op wordt vertrouwd en heeft in de loop der jaren een grondige expertise op het gebied van persoonlijke verzorging opgebouwd. Al sinds 1911 geldt de sneeuwwitte crème als moeder van alle moderne cosmetica. Het NIVEA Crème Blik gaat jaarlijks 1.5 miljoen keer over de toonbank en is door het lange en blijvende succes een icoon te noemen. In 2011 is de NIVEA Pure & Natural body Lotion bekroond met een Allerhande Award. Door continu innovatieve producten op de markt te brengen kan NIVEA inspelen op de behoeften en wensen van een brede doelgroep, elke dag en overal ter wereld.

 

Lees ook:Josep Font steekt Nivea Soft in een nieuw jasje…
Lees ook:Musthaves: Nivea Limited Editions
Lees ook:Super vette Nivea design potten
Lees ook:Limited edition blikken Nivea crème met persoonlijke fotomomenten
Lees ook:So Lovely! CK one summer limited edition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>