Win: Als je verliefd wordt

Beauty.blog is je beste vriendin, want we mogen 2 x de dvd en 2 x de blu-ray van de film Als je verliefd wordt onder jullie verloten. Mail naar [email protected] waarom en met wie je deze film graag wilt bekijken. Je kunt inzenden tot en met 7 juni.

De romantische Nederlandse filmkomedie Als je verliefd wordt telt een ware sterrencast. De hoofdrollen worden vertolkt door Bas Muijs (GTST, Costa, Voetbalvrouwen) in een dubbelrol, Fajah Lourens (GTST, Voetbalvrouwen), Elle van Rijn, Marc van Uchelen, Mimoun Ouled Radi (Shouf Shouf Habibi), Nadja Palesi, Edwin Jonker, cabaretière Jetty Maturin, Karel de Rooy, Tim Murck, Casper van Bohemen en opera coryfee Ernst Daniel Schmid.
 
De film is geproduceerd door Rob Houwer’s productiehuis Nedfilm & Television BV. Regisseur is Hans Scheepmaker die met succesvolle TV-series als Unit 13, Westenwind, Voetbalvrouwen en Spangas zijn sporen heeft verdiend. Cameraman is Erwin Steen (Lover of Loser, Pietje Bell).
 
Als je verliefd wordt is verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Distributie: Just Bridge Entertainment. Publiciteit: MVSP. 

Korte inhoud
Dertiger Benjamin runt als CEO het grote overslagbedrijf in de Amsterdamse haven dat eigendom is van zijn superrijke vrouw Marilou. Afkomstig uit een gewoon milieu is hij niet gevoelig voor rangen en standen en wil vooral zijn werk goed doen.   Zijn vrouw daarentegen heeft maar één obsessie;  zichzelf verfraaien met plastische chirurgie.

Op een avond valt Benjamin als een blok voor de fascinerende jonge vrouw Patty, zonder te weten dat ze in de kantine van zijn bedrijf werkzaam is. Patty voelt zich totaal niet aangetrokken tot dit in haar ogen veel te gladde type. Om haar hart te veroveren ziet hij maar één mogelijkheid: in zijn eigen bedrijf undercover aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.
 
DVD
Speelduur: ± 93 minuten – Taal: Nederlands – Beeldformaat: 16:9
Regio Code: 2 (PAL) – Audio: Dolby Digital 5.1 Surround
Kijkwijzer: 12, angst, seks, drugs en grof taalgebruik 
Verpakking: 1 DVD Amaray + slipcase – Consumentenadviesprijs: € 14,95
 
BLU-RAY
Speelduur: ± 93 minuten – Taal: Nederlands – Beeldformaat: 1080P 16:9
Regio Code: 2 (PAL) – Audio: Dolby Digital 5.1 Surround
Kijkwijzer: 12, angst, seks, drugs en grof
Verpakking: 1 Blu-Ray amaray – Consumentenadviesprijs: € 14,95

Lees ook:Win: THE BOOK OF ELI!
Lees ook:Herfstvakantie-actie: Win dvd Brendan & The Secret of Kells
Lees ook:Exclusieve Goede Tijden, Slechte Tijden shop nu online
Lees ook:Sylvie van der Vaart nu ook in de Britse Top 10 mooiste voetbalvrouwen!
Lees ook:Single & ready to mingle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>