Win een ELLE Goodiebag!

ELLE Style Awards 2010
Stem via ELLE.nl en maak kans op dé goodiebag van de meest stijlvolle award show van het jaar!
Op vrijdag 15 januari vinden voor de 6de keer de jaarlijkse ELLE Style Awards plaats. Naast de ELLE – Personal Style Award 2010 en de ELLE – H&M Stylist Award 2010, reikt ELLE traditiegetrouw een prijs uit voor de most fashionable dame van de avond; de ELLE – Estée Lauder Most Sensuous Woman Award. Vanaf vandaag kan iedereen via ELLE.nl op haar favoriet stemmen en maakt daarmee

 

kans op de felbegeerde goodiebag van de ELLE Style Awards in museum de Hermitage in Amsterdam.
Stem & win

Via ELLE.nl konden lezeressen de afgelopen dagen een fashionable foto van zichzelf uploaden. ELLE heeft de tien meest Style Award-waardige foto’s geselecteerd waarop vanaf morgen gestemd kan worden. De winnares mag in vol ornaat naar de ELLE Style Awards en maakt tevens kans om verkozen te worden tot de ELLE – Estée Lauder Most Sensuous Woman van de avond. Daarnaast maken ook de stemmers kans op de felbegeerde goodiebag. Houd vanaf morgen ELLE.nl in de gaten en stem!
www.elle.nl

Foto : Peter Stigter

Lees ook:ELLE nomineert vrouwen met stijl en klasse
Lees ook:Voilà dit zijn de meest glamorous BN-ers
Lees ook:Ellis Faas en Hester Wernert winnen oeuvreprijs
Lees ook:Hannah Verboom wint Elle Personal Style Award
Lees ook:Anna Drijver is genomineerd voor de Personal Style Award 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>