Heerlijke dorstlesser

Met de zomer in aantocht wordt het tijd om kennis te maken met dé nieuwe dorstlesser van 2014: Vita Coco Lemonade. Met dit drankje combineert Vita Coco twee populaire zomerdrankjes: kokoswater van de jonge, groene kokosnoten en lemonade. Het resultaat is een 100% natuurlijk, hydraterend, vet- en cholesterolvrij kokoswater drankje met een beetje citroen puree voor een heerlijk frisse smaak. Vita Coco Lemonade zit vol essentiële elektrolyten en kalium en bevat minder suiker dan andere toonaangevende lemonades*. Kortom; het perfecte drankje voor deze zomer!

Voedingsdeskundige Anita Bean: “Of je nu je vakantie doorbrengt met reizen of gewoon lekker gaat relaxen aan het strand, het is belangrijk om gehydrateerd te blijven. Zeker in de zomer als de temperatuur stijgt.”

Puur natuur

Vita Coco Lemonade bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en is niet geproduceerd uit concentraat. Daarom is het ideaal als natuurlijke dorstlesser tijdens de warme zomermaanden. Of je nu buiten geniet van een pickwick of BBQ, onderweg bent of juist op kantoor toe bent aan verkoeling. Met deze nieuwe smaak is Vita Coco nu verkrijgbaar in acht smaken. De natuurlijke hydratatie en voedzame eigenschappen van Vita Coco hebben ervoor gezorgd dat het merk een zeer grote en trouwe groep fans heeft opgebouwd over de hele wereld; van celebrities en atleten tot fashion- en beauty experts.

Verkrijgbaarheid
Vita Coco Lemonade is vanaf deze week onder andere verkrijgbaar bij Marqt in een 330ml formaat voor een adviesverkoopprijs van €1,75.

Ingrediënten: Kokoswater (89%), Citroensap (9%), natuurlijk fruitsuiker (2%), Vitamine C
Voedingsstoffen per 100ml: 29kcal, Vet 0g, Suiker 6.3g, Kalium 175mg (9% van ADH), Vitamine C 6mg (10% van ADH)

*Vita Coco Lemonade bevat 6g suiker per 100ml. De toonaangevende gekoelde lemonade dranken of sappen bevatten minimaal 8.5g suiker per 100ml.

Lees ook:Celebs blijven in shape dankzij kokoswater
Lees ook:Gezond kokokswatertje
Lees ook:Slank met Soja!
Lees ook:Gezond & happy zomerdrankje
Lees ook:Oeps, een Milkshake is net zo slecht als 30 koekjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>