Musthave voor op vakantie: EHBO Zalf en EHBO Crème

Sommige gadgets moet je gewoon hebben wanneer je op vakantie gaat .Dat geldt ook voor het volgende:

De zomermaanden en de vakantietijd komen in zicht. Muggensteken, kwallenbeten, schaafplekjes en zonnebrand vragen om effectieve en praktische EHBO-producten die voor deze veel voorkomende ongemakken snel verlichting bieden en die vooral breed kunnen worden ingezet. De nieuwe EHBO Zalf en EHBO Crème van Thursday Plantation op basis van 100% pure, zuivere Australische Tea Tree olie bieden een 100% natuurlijke huidverzorging én een effectieve eerste hulp bij tal van lichamelijke ongemakken.

Wie op vakantie gaat wil het liefst handige producten meenemen, voor meerdere toepassingen. Eén van de belangrijkste eigenschappen van de 100% pure en natuurzuivere Australische Tea Tree olie die Thursday Plantation gebruikt voor al haar producten, is de reinigende en zuiverende werking die de ontwikkeling van bacteriën helpt remmen. Dit maakt de producten uitzonderlijk geschikt en breed inzetbaar voor de verzorging van de huid bij tal van (zomerse) huidproblemen en andere ongemakken.

Over Thursday Plantation

De oude waterrijke natuurgebieden van het noordelijk subtropische New South Wales zijn het thuishonk van het Australische bedrijf Thursday Plantation. De inheemse bewoners van Australië zijn al duizenden jaren bekend met de heilzame eigenschappen van deze bijzondere olie. In de jaren ’70 timmerde Eric White aan de weg voor de Australische Tea Tree Oil industrie. Hij realiseerde zijn droom in de watergebieden van Bungawalbyn. Dit ligt in het noorden van New South Wales. Na jarenlang hard werken, ijverig onderzoek en lobbyen, tekende hij de pachtovereenkomst. Hiermee was de start van Thursday Plantation als bedrijf, op een donderdag in 1976, een feit.

Multifunctioneel inzetbare magie

De eerste flesjes van Thursday Plantation Tea Tree Oil werden verkocht op de plaatselijke markt. Met slechts een petroleumlamp en kaarsen als verlichting, werden de flessen met de hand gevuld en de etiketten liefdevol met de hand getekend. De multifunctioneel inzetbare magie van Thursday Plantation’s natuurzuivere Australische Tea Tree Oil is inmiddels terug te vinden in miljoenen huishoudens wereldwijd!

Wat is Tea Tree olie?

Tea Tree olie is een zuiverende etherische olie, afkomstig van de boom ‘Melaleuca Alternifolia’ (oftewel de ‘Theeboom’). Deze bijzondere boomsoort groeit in de kustgebieden ten noorden van New South Wales en Zuid-Oost Queensland in Australië. In Australië wordt deze bijzondere olie, met een grote variëteit aan wonderlijke heilzame eigenschappen, al eeuwenlang gebruikt voor (antibacteriële) huidverzorging én als effectief EHBO-middel.

NIEUW! Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème

De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème zijn ideale producten voor in de komende vakantiekoffers. Beide werken vanuit de natuurlijke antibacteriële kracht van 100% pure Australische Tea Tree Olie om de huid te verzorgen en te verzachten. Beide producten beschermen de huid tegen bacteriën en vuil en ondersteunen het natuurlijke huidherstel. De formules bieden verlichting bij ongemakken zoals muggensteken, kwallenbeten, schaafplekjes of zonnebrand. De Thursday Plantation EHBO Zalf is ook ideaal voor de behandeling van een droge huid. Zowel de Zalf als de Crème zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en bevatten geen chemicaliën of extra toevoegingen.

Waar te koop?

  • Thursday Plantation Tea Tree EHBO Zalf € 12,99/50 g.

  • Thursday Plantation Tea Tree EHBO Crème € 14,99/100 g.

Verkrijgbaar vanaf heden bij o.a. Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, DIO en G&W winkels.

 

 

 

 

Lees ook:Nieuw: anti-roos shampoo met Tea Tree, Lavendel en Argan olie
Lees ook:Beauty EHBO voor in je koffer
Lees ook:Swazi Secrets….
Lees ook:Ophrah Winfrey’s favoriet
Lees ook:Hul je in moderne colognes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>