Vakantie musthave: condooms!

Je kunt er lacherig om doen, maar toch…wie verstandig is, neemt condooms mee op vakantie. Zomer en zwoele nachten….Je kunt maar beter goed voorbereid zijn! Kruidvat heeft speciaal voor de vakantie een mini condoomverpakking op de markt gebracht. In het doosje tref je drie extra dunne condooms met een comfortabele pasvorm. Handig, past gewoon in je handtas. En wat deze post met beauty te maken heeft? Tja die link zijn we zelf ook even kwijt, haha. In ieder geval is het een ‘mooie tip’ waar we je ons vast nog eens dankbaar voor zult zijn. Happy holiday!

Lees ook:Ik ga op vakantie en ik vergeet….
Lees ook:Handig zonnehulpje
Lees ook:Love Chloé nu ook in 30 ml versie
Lees ook:Perfect Parfum formaatje voor op vakantie
Lees ook:Zin in zon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>