Share happiness: lijstje met de 10 beste cadeaus voor je BFF’s

Give happiness = share happiness… laten we de wereld samen een stukje mooier maken! Nu de kerstdagen er aan komen is het een mooie tijd om eens na te denken wie je uit jouw omgeving wilt verwennen met leuke cadeaus of wat extra aandacht. En dat hoeft niet allemaal materialistisch te zijn….

Be creative en laat je hart spreken.

10. Bak een taart of cupcakes voor je liefste vriend of vriendin en pak deze mooi in

9.Ben je op vakantie geweest met een vriendin en staan deze foto’s nog steeds op je handy? Maak online een fotoboek en doe hem onverwacht cadeau.

8. Heb je een vriend of vriendin of familielid die niet zo handig is met opruimen en schoonmaken? Maak een mooie kaart en schrijf daar in met welke schoonmaak/opruimklus jij hem. haar of hen aan biedt. Doe daar een theedoek en waxinegeurlichtjes bij en pak het in in doorschijnende folie.

7. Nodig een aantal vriendinnen uit voor een complete relax , verwensessie en laat een masseur thuis komen. Maak lekkere gezonde hapjes en geniet van de quality-time met elkaar.

6. Nodig je vrienden uit voor een pyjamafilmmarathon, haal chips en ben & jerry’s in huis en Netflix totdat de zon weer opkomt

5. Wie van jouw vrienden is het allerdrukst? Geef jezelf een dag cadeau en wees zijn of haar PA, chauffeuren, koken, regelen – je doet het die dag allemaal. Reken maar dat de dankbaarheid hiervoor heel groot zal zijn.

4. Tover de Herman de Blijker in jezelf naar voren. Scoor wat goede recepten online en kook een diner voor je liefste maatjes.

3. Heb je een vriendin met kinderen / huisdier(en) met weinig tijd voor zichzelf? Geef haar een kaartje met daarop een aantal data waarop ze de kids/ hond bij jou thuis mag dumpen en lekker in de lampen kan gaan hangen.

2. Koop een fles Prosecco, knabbels en een dvd en pak dit leuk in voor een vriend of vriendin die wel wat afleiding kan gebruiken.

1. Boek een sauna-arrangement via Groupon of welke site dan ook en trakteer iemand om wie je geeft op een heerlijk dagje chillen met blote billen

bonus:

stuur iemand online een wens en vertel hoeveel je om hem of haar geeft

 

 

foto: uit eigen collectie

Lees ook:Xess Xava, Bobby Jo, Jonah of Noah? Welke BN-er baby is het knapst?
Lees ook:Kate Moss komt met haarverzorgingslijn
Lees ook:Makeup tutorial verander jezelf in een husky
Lees ook:Win: Het Boek met alle INSPIRATIE !
Lees ook:De beste Valentijn cadeautips voor hem en haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>