Saunanieuws: er is nu ook ‘n ‘Palmolive Ayurituel Sauna’

Vandaag opent Thermen Holiday officieel de ‘Palmolive Ayurituel Sauna’. Deze sauna is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen Thermen Holiday en het bekende consumentenmerk Palmolive.

De voormalige ‘Panorama sauna’ heeft een totale metamorfose ondergaan. Door de reeds bestaande samenwerking tussen de partners en de wens om deze samenwerking op een hoger niveau te brengen, is een aantal maanden geleden het idee bedacht om de krachten wederom te bundelen en samen een nieuwe sauna te ontwikkelen.

Het uitgangspunt was helder: het moest een comfortabele en luxe sauna worden met een Oosters tintje, welke de naam ‘Ayurituel’ en het product ‘Palmolive Ayurituel energy’ onderstreept.

Met deze informatie is hoofdaannemer Cerdic op pad gestuurd. Zij hebben het concept, in samenwerking met Milovito, bedacht en uitgerold. En met succes, het eindresultaat is verbluffend.

De sauna doet mysterieus aan en is voorzien van passende sfeerverlichting. Het panoramaraam heeft plaats gemaakt voor een spectaculaire mozaïekwand, welke de visuele zintuigen streelt. Daarnaast wordt de Palmolive Ayurituel geur verspreid in de sauna. Dit maakt het plaatje compleet, en is het werkelijk een weldaad voor lichaam en geest.

http://www.thermenholiday.nl/ayurituel

Lees ook:Een bibliotheek in een sauna
Lees ook:Krijg ‘t tweede sauna entreekaartje gratis
Lees ook:Thermen Holiday viert feest
Lees ook:Open dsg Beauty Instituut Thermen Holiday Zuidwolde
Lees ook:Handdoekje leggen….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>