Boek een beautyreisje en zie jezelf verjongen

Kun je wel een nieuw huidje gebruiken? Boek een beautyreisje….

Hotel Post Lermoos biedt een ideale Anti-Aging Spa. Het hotel ligt in de Alpen en bezit een zeer uitgebreid, luxe wellnessparadijs. Nieuw in het assortiment is de !QMS Pure Anti-Aging Therapie. Deze bestaat uit een Classic Treatment, een Luxury Lifting Treatment en een Neck, Chest and Décolleté Treatment. Je voelt je als herboren na deze uitgebreide beautybehandelingen. Hotel Post is één van de 25 luxueuze Best Wellness Hotels in Oostenrijk. Ze heeft onlangs twee Lelies ontvangen van Relax Guide, Spa Award. Kijk voor arrangementen op Post-Lermoos.at.
 
!QMS Pure Anti-Aging
!QMS Pure Anti-Aging Therapie is een revolutionaire behandelmethode waarbij de huid wordt aangevuld met collageen, zonder injecties. Het gepatenteerde QMS-collageen bindt zich met het vocht in de huid, waardoor de huid er voller en mooier uit gaat zien. De therapie zorgt zo voor een jeugdige uitstraling. !QMS wordt wereldwijd toegepast door huidspecialisten.
 
Total wellness
Alpine Luxury Hotel Post**** Superior bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in het Oostenrijkse Lermoos. De Spa-behandelingen vinden plaats in fraai ingerichte beautysalons met uitzicht op de imposante bergen. Het wellnessparadijs is smaakvol en luxueus vormgegeven. Het beschikt over een binnen- en buitenbad met prachtige ligweide. Op het saunaplein vind je zout-, kruiden- en aromastoombaden, een Laconium (infrarood sauna), een whirlpool, een Tiroler Schwitzstube, een hout- en biosauna en een ijsgrot. In totaal zijn er negen verschillende sauna’s en stoombaden.
 
Informatie
Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (0043)05 673/ 22 81 0
Email: [email protected]
www.post-lermoos.at

Lees ook:Ga in wijntherapie
Lees ook:Intensieve huidverjonging
Lees ook:Nieuw: anti-roos shampoo met Tea Tree, Lavendel en Argan olie
Lees ook:Wat is jouw mooiste kant?
Lees ook:Jouw kus vervangt één dag de postzegel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>