Ben je net terug uit Hawaii?

Soms vind ik het zomers best lastig te kiezen hoe ik ‘s morgens mijn gezicht in ga kleuren. Daar ik nog niet op vakantie ben geweest en alleen nog door wat Nederlandse zonnestralen ben gekust, zie ik nog best bleek/medium getint.Een foundation is too much. Maar een bronzer blijkt in praktijk wel prettig te werken. Ook als je al een behoorlijk zongebruind kleurtje hebt. Ik adviseer wel als je nog niet superbruin bent wat voorzichtig te zijn met de hoeveelheid bronzer die je aanbrengt.

Miss Sporty heeft een geweldige bronzer – de Tan Up Your World Bronzer – waarmee je in no-time je huid geweldig kunt laten stralen. Je kunt je hele gezicht voorzien van een brons tintje of de bronzer gebruiken om je gezicht als een professional make-up artist te shapen.

Met de mega grote Tan Up Your World Bronzer kun je de hele zomer voort. De bronzer is in twee mooie kleuren verkrijgbaar. De 010 Hawaiian Flower neem je als je een wat lichtere huidskleur hebt voor een licht gebronsd effect. Heb je van nature een tintje of ben je lekker bruin van de zon, kies dan voor de 020 Hawaiian Hula en het lijkt of je net terug bent van een lange vakantie op Hawaii.

Zomertip: om niet alleen je gezicht te voorzien van die ‘sun kissed look’ kun je ook je decolleté voorzien van dit prachtige effect.

De Miss Sporty Tan Up Your World Bronzer is verkrijgbaar in 2 kleuren (010 Hawaiian Flower en 020 Hawaiian Hula).

De adviesverkoopprijs is € 3,99. Dit zomerse product is verkrijgbaar bij de Miss Sporty verkooppunten.

Lees ook:Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry
Lees ook:Vingertoppen vol juweeltjes
Lees ook:Doei nagellak, put on, peel off!
Lees ook:Ouderwets inkleuren met stiften :-)
Lees ook:Morning baby…looking good!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>