Wil je Gordon of Maxima in de sauna tegenkomen?

Grappig in mijn mailbox komen de leukste nieuwtjes voorbij waaronder deze: “Als mensen dan toch genieten van rust en warmte doen ze dat het liefst met hun partner, vriend of vriendin. Maar als ze in een wellnessresort een bekende Nederlander tegen willen komen, lopen ze het liefst Máxima tegen het lijf. Daarna komt Marco Borsato. Op een derde plaats staat Gordon.

Wie zou jij weleens in de sauna tegen willen komen?

Welke BN-er zou jij graag in de sauna tegenkomen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Vaker naar de sauna in de zomer

Wat verder blijkt is dat de belangstelling voor wellness en sauna onder saunagangers in de zomermaanden toeneemt. Ook gaan steeds meer mensen in de avonduren naar de sauna. Dat constateert International Wellness Resorts (IWR), de Nederlandse marktleider in wellness, na een enquête onder ruim 3200 saunagangers.
Uit het onderzoek blijkt dat het afgelopen jaar zo’n 20 procent meer bezoekers van wellnesscentra juist in de zomermaanden naar een sauna gaan, waar steeds meer is te beleven dan alleen warme cabines. Mensen doen dat onder meer omdat ze streeploos bruin willen worden, graag willen baden en in de tuin willen zonnen en relaxen, zo blijkt uit het onderzoek.

Avonduren

Van alle geënquêteerden geeft meer dan 70 procent aan dat ‘naar de sauna gaan’ het meest favoriete dagje uit is in de zomermaanden. Dat doet meer dan 90 procent vooral om te ontspannen. ,,Dat verklaart ook waarom steeds meer mensen in de avonduren van wellness willen genieten; na het werken even lekker relaxen”, zegt directeur Gert van der Steen van IWR.

Relaxen

Naast de sauna zijn de buitenbaden populair, verkoelende douches, stoombaden en het zoutwaterbad, verklaren de bezoekers. ,,Hoewel het gebruik van de sauna traditioneel in de wintermaanden ligt, combineren mensen dat heel graag met zonnen en relaxen in de zomermaanden. Daarom zie je een stijging van het aantal bezoekers in die periode”, aldus Van der Steen.

Lees ook:SpaSense maakt saunabezoek toegangelijker
Lees ook:Wellness de Veluwse Bron scoort het hoogst!
Lees ook:‘DIKKE VROUW IN STRAK TRUITJE GEEN GEZICHT’
Lees ook:Bevrijdend: In bikini naar de sauna
Lees ook:We willen met zijn allen meer bewegen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wil je Gordon of Maxima in de sauna tegenkomen?

 1. [email protected]

  Mijn eerste keuze Johnny de Mol stond er helaas niet bij. Maar Arie Boomsma is een leuke 2e keus :-) . Ik ga graag naar de sauna. Soms alleen ipv naar het strand met mooi weer. Lekker chillen, boek mee en hoofd leegmaken. Als ik wil praten praat ik en anders doe ik lekker mijn ogen dicht. Ik hou er zo van!

    /   Reply  / 
  1. News Team Auteur

   hahahahahahaha ik dacht er ineens aan, Johnny de Mol had er nog tussen gemoeten!! xxx

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>