365 dagen lang 24/7 een lekker tintje

Altijd goed om te weten dit. Paula’s Choice, de huidverzorgingslijn van Paula Begoun, heeft een nieuwe zelfbruiner: de SUN 365 SELF-TANNING FOAM een innovatieve, zelfbruinende mousseformule met een subliem natuurlijk ogend bruiningsresultaat.

Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam

De 100% geurstofvrije samenstelling van de nieuwe Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam bevat DHA (dihydroxyacetone) in combinatie met Erythrulose als zelfbruinende werkstoffen. Deze zelfbruinende mousseformule, geschikt voor gezicht én lichaam, geeft de huid binnen enkele uren een natuurlijke en streeploze bruine teint die dagenlang aanhoudt. De lichtgewicht textuur laat zich gemakkelijk aanbrengen en heeft een natuurlijke karameltint. Hierdoor kun je perfect zien waar je deze aanbrengt, voor een mooi en vooral gelijkmatig resultaat.

10 tips voor de perfecte zelfbruining:

Paula Begoun is een expert op het gebied van huidverzorging en heeft een ´virtuele boekenkast´ vol met handige tips en trucs op dit gebied. Via deze link vind je 10 tips voor de perfecte zelfbruining:

http://www.paulaschoice.nl/learn/tips-voor-de-perfecte-zelfbruining/

Distributie & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort.

Verkoopprijs:

  • Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam        € 18,50/150 ml.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

De nieuwe Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam is verkrijgbaar vanaf mei 2014.

Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam

De 100% geurstofvrije samenstelling van de nieuwe Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam bevat DHA (dihydroxyacetone) in combinatie met Erythrulose als zelfbruinende werkstoffen. Deze zelfbruinende mousseformule, geschikt voor gezicht én lichaam, geeft de huid binnen enkele uren een natuurlijke en streeploze bruine teint die dagenlang aanhoudt. De lichtgewicht textuur laat zich gemakkelijk aanbrengen en heeft een natuurlijke karameltint. Hierdoor kun je perfect zien waar je deze aanbrengt, voor een mooi en vooral gelijkmatig resultaat.

10 tips voor de perfecte zelfbruining:

Paula Begoun is een expert op het gebied van huidverzorging en heeft een ´virtuele boekenkast´ vol met handige tips en trucs op dit gebied. Via deze link vind je 10 tips voor de perfecte zelfbruining:

http://www.paulaschoice.nl/learn/tips-voor-de-perfecte-zelfbruining/

Distributie & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort.

Verkoopprijs:

  • Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam        € 18,50/150 ml.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

De nieuwe Paula’s Choice SUN 365 Self-Tanning Foam is verkrijgbaar vanaf mei 2014.

Lees ook:Bestaat de perfecte zelfbruining? JA!
Lees ook:Waanzinnig mooi bruin zonder zon
Lees ook:Subliem bruin met zelfbruinende gel
Lees ook:Metamorfose voor Paula
Lees ook:Ben je….door de zon gekust?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>