‘Winactie: Durf je te laten zien deze zomer in de NIVEA Dare Bikini!

Nivea – Dare to Dip

Hoe zeker ben jij over je body? Vind je jezelf mooi of mag het allemaal wel iets strakker en slanker? Bijna alle vrouwen zijn onzeker terwijl ze niet beseffen hoe mooi ze in werkelijkheid zijn. We streven continu naar perfectie en vergeten daardoor soms te genieten. Zo zonde! En onze onzekerheden over putjes in je benen, flubberbillen en hangborsten komen wanneer de temperatuur stijgt nog meer naar boven. Je ziet jezelf heel anders dan hoe anderen jou zien.

Nivea wil jou en je vriendinnen aansporen om meer acties te ondernemen zonder onzeker over je lichaam te zijn. En geloof me als je dat eenmaal doet, dan werkt dat ook en dan voel je je lekkerder in je vel.

Nivea heeft om die reden een speciale campagne opgezet de Dare Dare To Dip champagne. Nivea pakt hier groot mee uit op o.a. hun Facebook page.

Als beautyredacteur kan ik me volledig vinden in dit thema. Maar het allerleukste nieuws komt nog!  Van Nivea mag ik jullie trakteren op maar liefst 20 Dare to Dip pakketten met daarin een waanzinnig coole dare bikini [dare staat in letters op de achterkant van het broekje] + een NIVEA Zonnebrand & Aftersun

De zomer is in volle gang dus je wilt er graag goed uit zien en lekker in je vel zitten. Zowel letterlijk als figuurlijk. Hierbij speelt zelfvertrouwen een grote rol. Met een beetje steun voor elkaar en wat extra verzorging, zul je je zelfverzekerder gaan voelen. NIVEA helpt je om de zomer vol zelfvertrouwen tegemoet te gaan! NIVEA daagt je uit deze zomer om je aan te sluiten bij de Dare to Dip community. Blijf NIVEA Facebook volgen voor meer informatie.

Maak kans op deze prijs door ons te mailen [[email protected]] en antwoord  [voor 27 juli] te geven op de volgende vraag:

Wanneer voel jij je het mooist? En laat me gelijk even weten naar welke maat bikini je voorkeur uitgaat.

Lees ook:Straal trots in je bikini
Lees ook:Heb jij badkledingvrees?
Lees ook:Musthaves: Nivea Limited Editions
Lees ook:Dans met Rihanna in een clip
Lees ook:Onderzoek NIVEA: vrouwen nog niet klaar voor de zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>