Kijk jezelf eens shinen, lekker kleurtje!

Tijd voor meer zelfvertrouwen? Een mooie zonnige gloed op je huid?

Wil je alvast een mooi gebruinde huid creëren zonder zon? Goed nieuws want vanaf nu kan dit op een 100% biologische wijze! De  van oorsprong Franse, gecertificeerd biologische zonnelijn van LOVEA BIO breidt dit voorjaar uit met een nieuwe Self-tanning Spray (zonder SPF). Hiermee zorg je binnen slechts enkele uren voor een mooie, natuurlijk uitziende bruine teint zónder zon!

Alle producten van LOVEA BIO hebben een ECOCERT®-certificering. Producten met het ECOCERT®-keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt. Bij dit keurmerk dienen producten ten minste 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong te bevatten. In het geval van de LOVEA BIO-lijn is dit percentage zelfs 100%! De producten van LOVEA BIO beschikken allen tevens over het Cosmébio®-label. Cosmébio® is de Franse beroepsorganisatie die de volledige natuurlijke- en biologische cosmeticasector vertegenwoordigt, te weten leveranciers van grondstoffen en ingrediënten, fabrikanten, laboratoria en distributeurs. Producten met het Cosmébio®- label bestaan minimaal voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten tevens minimaal 10% ingrediënten, afkomstig van biologische landbouw.

NIEUW! LOVEA BIO Self-tanning Spray (€ 14,99/125 ml)

De nieuwe LOVEA BIO Self-tanning Spray is een handige 100% natuurlijke spray op basis van de zelfbruinende werkstof DHA. Deze zorgt binnen slechts enkele producten voor een natuurlijk ogende, bruine teint. De formule is vrij van parabenen en bevat als volledig natuurlijke parfumering Tahitiaanse Monoï olie. Deze exotisch geurende olie wordt verkregen door Tiarébloemen (de witte bloemen van de Gardenia tahitensis) te laten weken in kokosolie (Copra oil). Deze kokosolie is afkomstig van rijpe kokosnoten in het Franse gedeelte van Polynesië, een groepje eilanden in de Stille Zuidzee. Tahitiaanse Monoï- olie is een intensieve moisturizer. De olie verzacht de huid, houdt haar soepel en veerkrachtig en beschermt tegen externe invloeden.

Verkoopprijs & meer informatie:

De producten van LOVEA BIO worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda en worden verkocht in de filialen van o.a. De Tuinen.

Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl

Lees ook:*Biologische zonnelijn bekroond*
Lees ook:Biologische zonnecosmetica
Lees ook:Biologische zonnebrand :-)
Lees ook:Waanzinnig mooi bruin zonder zon
Lees ook:Bestaat de perfecte zelfbruining? JA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>