We love Lancaster’s SelfTan

Lekker het hele jaar door eruit zien alsof je door de zon gekust bent? Ja daar tekenen wij van beauty.blog.nl direct voor

Iedereen weet dat een huid met een mooi bruin tintje ons in een vrolijke stemming brengt. Je ziet er direct een stuk beter uit, je kleding staat mooier en de vermoeidheid die voorheen op je gezicht was af te lezen, is bij toverslag verdwenen. Helaas wonen we in een klimaat waarin het niet elke dag zonnig, warm weer is, maar gelukkig kun-nen we gebruik maken van een geweldige uitvinding: de Self Tan.100% safe, 100% fake

De Self Tan is de veiligste en gemakkelijkste oplossing om mooi bruin te worden. Je hebt geen zon nodig én je bent verlost van de UV-stralen die je huid kunnen bescha-digen. Lancaster heeft zes verschillende Self Tan’s in het assortiment waarmee je langzaam of heel snel een mooie bruine kleur krijgt. Dus weg met de wintermoeheid en sprankel ook in het koude seizoen met een gezond, bruin kleurtje!

De techniek…

Het gepatenteerde Tan Colour System, een uniek Lancaster kleursysteem, zorgt er-voor dat je huid natuurlijk bruin wordt. De perfecte combinatie van DHA (2 of 4%) en een natuurlijke booster van melanogenesen zorgt voor een egale, langdurige kleu-ring. En… de Lancaster Self Tan’s laten geen sporen achter op kleding of lakens.

Meer dan kleur…

De Lancaster Self Tans bevatten actief exfoliërende (ananasextract), hydraterende (watermeloen, Aquafill) ingrediënten om de huid optimaal te verzorgen en de bruine kleur nog beter naar voren te laten komen. Daarnaast bevatten alle producten het RPF Complex, die de schadelijke vrije radicalen in de huid neutraliseert en drie Self Tan’s hebben een SPF6.

Keuzepakket…

Lancaster heeft voor het gezicht drie Self Tans waarmee je de gewenste bruine teint elke dag opbouwt tot de kleur die je wilt hebben. De twee Self Tans voor gezicht & lichaam hebben een body lotion textuur en zijn eenvoudig aan te brengen, terwijl de Self Tan voor het lichaam super snel resultaat geeft, maar ook wat aanwijzingen bij het aanbrengen vraagt.

Drie Self Tan’s voor het gezicht:

Ultra Natural Bronze Care SPF6

De witte, transparante crème wordt direct door de huid geabsorbeerd. De Self Tan kan dagelijks gebruikt worden om geleidelijk de gewenste kleur op te bouwen. Ben je tevreden? Herhaal het aanbrengen om de 3 à 4 dagen voor het behoud van de kleur.

Tube 50 ml – Є 30.

Instant Glow Bronze Gel tinted

Transparante foundation & Self Tan in één die je dagelijks kunt gebruiken. Geeft direct een mooie, bruine teint (de foundation) en door de Self Tan bouw je geleidelijk de gewenste kleur op. Tevreden met het zelfbruinende resultaat? Gebruik het dan om de 3 à 4 dagen zodat de bruine kleur behouden blijft.

Tube 50 ml – Є 29.

Morning & Evening Bronze Toner

Eenvoudiger bestaat niet. Vervang ’s morgens en ’s avonds na het reinigen je nor-male reinigingslotion door deze Self Tan en krijg geleidelijk een mooie, zonnige teint. Als het resultaat bereikt is, kun je daarna de lotion om de 3-4 dagen gebruiken om de zonnige, bruine teint te behouden.

Flacon 150 ml – Є 29.

Twee Self Tan’s voor gezicht & lichaam

Gradual Hydrating Bronze Lotion SPF6

Door de body lotion textuur is deze Self Tan heel gemakkelijk op gezicht en lichaam aan te brengen. Door de Self Tan dagelijks te gebruiken wordt de gewenste kleur geleidelijk opgebouwd. Wil je de zonnige uitstraling van je huid behouden? Breng de Self Tan dan om de 3-4 dagen aan.

Tube 125 ml – Є 31.

Essential Bronze Milk SPF6

Wil je snel een bruine kleur? Dan is deze Self Tan de juiste keuze. De body lotion textuur is makkelijk op de huid aan te brengen en na een uur krijgt je huid al een mooi bruin tintje. Nog bruiner? Breng de Self Tan dan dagelijks aan tot de gewenste kleur is ‘opgebouwd’. Daarna voor kleurbehoud om de 3-4 dagen aanbrengen.

Tube 125 ml – Є 31.

Voor het lichaam:

Fast Dry Bronze Water Spray

Garantie: met deze spray krijgt je huid super snel – binnen een uur – een mooie, bruine kleur. Handig wanneer je snel resultaat wilt of vergeten bent dat je nog naar dat feestje of dineetje moet. Even sprayen, snel met de handen verdelen (de water-achtige textuur droogt heel snel op de huid) en binnen een uur ben je verzekerd van een mooie, bruine kleur.

Sprayflacon 150 ml – Є 31

100% safe, 100% fake

De Self Tan is de veiligste en gemakkelijkste oplossing om mooi bruin te worden. Je hebt geen zon nodig én je bent verlost van de UV-stralen die je huid kunnen bescha-digen. Lancaster heeft zes verschillende Self Tan’s in het assortiment waarmee je langzaam of heel snel een mooie bruine kleur krijgt. Dus weg met de wintermoeheid en sprankel ook in het koude seizoen met een gezond, bruin kleurtje!

 De techniek…

Het gepatenteerde Tan Colour System, een uniek Lancaster kleursysteem, zorgt er-voor dat je huid natuurlijk bruin wordt. De perfecte combinatie van DHA (2 of 4%) en een natuurlijke booster van melanogenesen zorgt voor een egale, langdurige kleu-ring. En… de Lancaster Self Tan’s laten geen sporen achter op kleding of lakens.

Meer dan kleur…

De Lancaster Self Tans bevatten actief exfoliërende (ananasextract), hydraterende (watermeloen, Aquafill) ingrediënten om de huid optimaal te verzorgen en de bruine kleur nog beter naar voren te laten komen. Daarnaast bevatten alle producten het RPF Complex, die de schadelijke vrije radicalen in de huid neutraliseert en drie Self Tan’s hebben een SPF6.

Keuzepakket…

Lancaster heeft voor het gezicht drie Self Tans waarmee je de gewenste bruine teint elke dag opbouwt tot de kleur die je wilt hebben. De twee Self Tans voor gezicht & lichaam hebben een body lotion textuur en zijn eenvoudig aan te brengen, terwijl de Self Tan voor het lichaam super snel resultaat geeft, maar ook wat aanwijzingen bij het aanbrengen vraagt.

Lees ook:Alsof je een kus van de zon hebt gekregen…
Lees ook:“Geer, lieveling smeer je in!”
Lees ook:We worden het liefst ingesmeerd door Doutzen Kroes
Lees ook:Wintersportpret met Lancaster
Lees ook:Dior Bronze brengt de zon in je leven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>