Eigen cosmetica en SunCare verzorgingslijn voor Zwaluwhoeve

Zwaluwhoeve is continu in ontwikkeling om je te verrassen op het gebied van innovatie. Zo start Zwaluwhoeve dit jaar haar eigen cosmeticalijn; Dutch For You. De cosmeticalijn is ontwikkeld voor zowel vrouwen als mannen.

Daarnaast heeft Zwaluwhoeve ook haar eigen SunCare verzorgingslijn. Tijdens de zonnige dagen deze zomer is het belangrijk je goed te beschermen tegen de zon. Zwaluwhoeve helpt je hierbij door u een goede zonnebrand SPF15, after sun en een lippenbalsem SPF 15 aan te bieden. Kom naar Zwaluwhoeve en geniet met een goede beschermingsfactor van een heerlijke zonnige zomer.

Lees ook:Dr. Fish komt met een vernieuwde cosmeticalijn!
Lees ook:Aloe Vera, een en al voordeel voor je huid
Lees ook:Aloë Vera hydrateert en geneest
Lees ook:Dorstlesser voor de huid
Lees ook:Let the sun shine!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>