Mooie vrouwen krijgen meer voor elkaar

Als je er goed uitziet, krijg je meer voor elkaar. In een psychologisch onderzoek kregen 75 mannelijke studenten foto’s van vrouwen te zien. Sommige onder hen waren bloedmooi en anderen doorsnee. Aan de mannen werd gevraagd om de dames eruit te pikken voor wie ze de volgende dingen zouden doen: verhuizen, bloed geven, een nier afstaan, geld geven, anderhalve kilometer zwemmen om haar te redden of haar uit een brandend gebouw halen. Voor een knappe vrouw wilden de mannen alles doen. Het enige wat ze met tegenzin deden was haar geld lenen.

Wellicht zullen Jan Smit’s fans met deze wetenschap in pacht nu beter begrijpen waarom Jan zijn tattoe heeft laten zetten. Yolanthe is het synoniem voor MOOI!

Lees ook:Volkskrantmannen vallen op slimme vrouwen
Lees ook:Mooie vrouwen zijn méér geld waard…
Lees ook:Mannen geven meer geld uit aan cosmetica dan vrouwen
Lees ook:Filmpje Paula Begoun; alleen geld telt in de industrie
Lees ook:Lijstje met allerfoutste kerstcadeaus

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mooie vrouwen krijgen meer voor elkaar

  1. VCA

    Volgens mij is daar geen speciaal onderzoek voor nodig om dat te constateren. Het is algemeen bekend dat je als mooie vrouw meer gedaan krijgt van mannen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>