100%NL….en toen viel de verbinding weg

Vertel ik vorige week in een mailing aan mijn netwerk van 1500 adresjes dat ik nu elke maandagochtend uitzending heb op radio 100%NL, valt na een paar minuten (waarbij natuurlijk dj Dave het hoogste woord voert!:-)) de verbinding weg! Dus ik meld het maar even. We wilden het over mannen en verzorging gaan hebben, met als stelling van de week: moeten zij niet nog meer gaan doen? Ik 'zou' hebben geantwoord: dat het best goed gaat met die mannen! Het worden steeds meer volleerde 'vrouwtjes' die de kneepjes van het toilet maken steeds beter onder de knie krijgen. Ware het niet dat de cosmeticaverkopen voor mannenproducten in de States alweer terug lopen….meldde vakblad BeautyBizz onlangs (maar dat terzijde).

Lees ook:Toiletgeheimen….
Lees ook:Peeling op basis van Dode Zee Mineralen
Lees ook:15% van de jonge vrouwen is al kalend
Lees ook:Libelle lanceert Mannenweek
Lees ook:Fruitsaplessen van Philips; goed voor je huid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>