Beauty quote van de week

 

‘Modellenwerk is minder dom dan men denkt. Dankzij programma’s als Hollands’Next Topmodel bestaat een groot vooroordeel over modellenwerk, dat begrijp ik helemaal. Ik ben wel eens door zo’n programma benaderd. Of ik even een model uit de Kalverstraat wilde halen. ‘Dan moet je iemand anders hebben,’ zei ik.’ Modellenscout Wilma Wakker in Het Parool/Stijl

Lees ook:Chat vanavond met Anouk Smulders over de ‘HNTM Model Contest’
Lees ook:Mariëlle Bastiaansen als beautyexpert bij Benelux Next Top Model
Lees ook:Inge de Bruijn altijd jong…..
Lees ook:Missen gezocht
Lees ook:Wedden dat we vanavond naar Sylvie gaan loeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>