Juvéderm Volbella, een nieuwe filler voor de lippen

Op het gebied van cosmetische chirurgie is er een nieuwe interessante ontwikkeling, want er wordt in de vestigingen van Velthuis Kliniek met een nieuwe filler genaamd Juvéderm Volbella gewerkt.De filler is speciaal ontwikkeld voor de lippen en het gebied  rondom de mond. Juvéderm Volbella heeft veel voordelen ten opzichte van andere lipfillers: het geeft een meer  natuurlijk effect, minder zwelling na de behandeling en een langer houdbaar resultaat.

Nieuwste generatie

Juvéderm Volbella wordt geproduceerd door de firma Allergan en is onderdeel van het Juvéderm gamma. Juvéderm Volbella is een hyaluronzuurfiller van de nieuwste generatie. Dankzij een nieuwe gepatenteerde techniek van cross-linking, Vycross genaamd, is de filler heel glad en soepel maar tegelijkertijd veel langer houdbaar in de huid. De gel kan in zeer kleine hoeveelheden worden ingespoten en is dus uitermate geschikt om fijne lijntjes mee te behandelen of de lipcontouren nauwkeurig te verfraaien. Het middel voelt zachter aan en geeft een heel natuurlijke look. Juvéderm Volbella bevat lidocaïne, een verdovingsmiddel dat een aparte verdoving vooraf overbodig maakt.

Waarvoor kan Juvéderm Volbella worden gebruikt?

Juvéderm Volbella kan worden gebruikt voor het verfraaien van de lipcontouren en het aflijnen van het cupidoboogje. Ook kunnen de lippen voller gemaakt worden, bijvoorbeeld om asymmetrie of volumeverlies te behandelen. Juvéderm Volbella is daarnaast zeer geschikt voor het opvullen van rokerslijntjes op de bovenlip en voor het behandelen van afhangende mondhoeken.

NB: omdat het middel in kleine druppeltjes heel oppervlakkig in de huid kan worden gespoten, krijgen alleen de lijntjes het gewenste volume. Onnatuurlijk opgespoten lippen – voor veel mensen een angstbeeld – zijn hiermee dus verleden tijd.

Voordelen van Juvéderm Volbella op een rij

  • Een oplossing voor alle indicaties rondom de mond
  • Geeft een glad en natuurlijk resultaat
  • Nauwelijks pijn en weinig zwelling na de behandeling
  • Resultaat is meteen zichtbaar
  • De enige filler voor de lippen die 12 maanden lang houdt

 

De kosten voor 1 ml Juvéderm Volbella zijn € 550,-.

Deze hoeveelheid is voldoende om het hele mondgebied te behandelen.

Lees ook:5 jaar jonger in 15 minuten
Lees ook:Mooi ouder worden: het kan!
Lees ook:Lindsay Davenport ambassadeur van injectables
Lees ook:Mooi ouder worden: het kan!
Lees ook:Acupunctuur net zo goed als botox !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>