Vergroot je borsten met stamcellen

Wie tegenwoordig een borstvergroting wil, maakt zich zorgen dat de borsten er niet echt zullen uitzien én te groot worden. Vrouwen vandaag willen een mooie, maar natuurlijke en bescheiden boezem. Stamcellen zijn dan de perfecte manier om grotere én natuurlijke borsten te hebben. Dat stond een tijdje geleden te lezen in het Nederlandse dagblad De Pers. De Weense chirurg Karl-Georg Heinrich is onderhand gespecialiseerd in deze natuurlijke borstvergrotingen, die geen littekens achterlaten. 

De procedure gaat als volgt: er wordt vetweefsel weggezogen uit de heupen of billen. Uit dit weefsel worden stamcellen verzameld, gemengd met vetweefsel en geïnjecteerd in de borsten. Volgens Heinrich worden de stamcellen hierdoor wakker geschud, waardoor ze zich ontwikkelen tot vetweefsel, en zo de borsten ‘natuurlijk’ doen groeien.

Resultaat? Het probleem met deze procedure lijkt te zijn dat je niet echt kan voorspellen of en hoeveel je borsten gaan groeien. Een push up-beha lijkt ons dan een veiligere, en goedkopere, gok.

Lees ook:Hoe veilig is Thermage?
Lees ook:Jennifer in de ban van oneven borsten
Lees ook:Chinese boer heeft de grootste mannenborsten
Lees ook:Daarom moet je nagelriemen verwijderen!
Lees ook:Borsten van 25 kilo, mooi?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vergroot je borsten met stamcellen

  1. Wesley

    Goed artikel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>