Model Katie Piper mishandeld door exvriend

Het zal je maar gebeuren! Vorig jaar is het Britse fotomodel Katie Piper, door haar ex-vriend terwijl ze uit een café kwam, met zuur overgoten. Haar ex is de bekende Engelse kooivechter Daniel Lynch. Voor zijn daad is hij bestraft met een terechte levenslange gevangenisstraf. Toen Katie Piper na de aanval haar gezicht zag, wilde ze euthanasie plegen. Dankzij haar moeder heeft ze dat uiteindelijk niet gedaan.

Inmiddels zijn er zeventien maanden voorbij vierendertig keer geopereerd. Ze is  blind aan één oog, maar blij dat ze toch nog leeft. Arme meid dat haar dit moest gebeuren. Ze zouden die gast zelf moeten verbranden! Tegenwoordig ziet ze er zo uit:

Lees ook:Katie Price vindt Botox inspuiten hetzelfde als boodschappen doen
Lees ook:Suri Cruise nu al in de ban van ‘beauty’
Lees ook:Katie Holmes all-time Alterna Favorites!
Lees ook:TLC zet moeders in het zonnetje!
Lees ook:Katie Holmes is hét gezicht van ‘t cosmeticamerk Bobbi Brown

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>