Behandel je borsten met respect

Als je ouder wordt, kunnen je borsten gaan hangen. Zo zonde! Net zoals je gezicht én je lichaam kun je je de veroudering en verslapping enigzins tegen gaan door ze goed te verzorgen. Niet aarzelen, maar doen! Je borsten zijn immers net zo belangrijk als de rest van je lichaam. Clarins ontwikkelde Clarins Gel Buste Super Lift (€ 51,50) om verslapping tijdens gewichtsverlies, verslapping na een zwangerschap én verslapping door veroudering te reduceren. Deze gel voelt heerlijk aan en bevordert de stevigheid én elasticiteit van je borsten. Mocht je helemaal niet tevreden zijn met de vorm van je borsten kun je nog altijd een operatie overwegen. Anno 2009 zijn er zoveel mogelijkheden aanwezig en hoef je je hier niet meer voor te schamen. Bij het merendeel van de klinieken in Nederland is een consult gratis.

Lees ook:Nederlandse vrouw is blij met haar borsten
Lees ook:Marit van Bohemen blij met Botox
Lees ook:Verstevig je borsten
Lees ook:Vrouw laat borsten als bowlingballen verwijderen
Lees ook:Clarins opnieuw aangepakt voor claims op Expertise P3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>