Perfect Agecreme van Robert Schoemacher is slim bedacht

In het najaar van 2008 introduceerde cosmetisch arts Robert Schoemacher zijn eerste gezichtscreme: Perfect Age. Het concept is slim in elkaar gezet. Alles draait om foliumzuur.

Schoemacher was op zoek naar een goed product dat zowel de huid na een ingreep mooier kan genezen als ook in het algemeen de huid weerbaarder kan maken tegen rimpels. Hij teamde met een Nederlandse chemicus en liet het produceren bij Sopradal in Belgie. Het is een verhaal over co-factoren die de huideigen enzymen moeten ondersteunen in hun normale functioneren. Vitamine B11 ofwel foliumzuur speelt hierin de hoofdrol.

Lees ook:Snoep je mooi!
Lees ook:Olaz aapt succes Boots no 7 na met ‘uitverkocht’ advertentie
Lees ook:‘Perfect’ YOU! by Schoemacher
Lees ook:Schoemacher over Yolanthe: “Ze heeft fillers laten inspuiten”
Lees ook:Deze 8 Foodies maken je huid mooier & gezonder

1 Reacties // Reageer

One thought on “Perfect Agecreme van Robert Schoemacher is slim bedacht

  1. Juliette

    Een nieuwe creme met Foliumzuur op de markt? Tja, dat komt mij bekend voor. Is Nivea DNAge serie ook niet met Foliumzuur? Deze lijn bestaat al enige jaren op de markt. Jammer Meneer Schoemacher. Ik dacht dat u met iets unieks zal komen. Komt er binnenkort ook een creme met Q10 of id?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>