16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Als je besluit tot een injectable

 1. Angel

  Ik heb er tintellende tenen van als ik dit lees. Moedig van je hoor. Ik zou het volgens mij niet aandurven. Brrrr. Ben wel benieuwd naar het resultaat. Krijgen we een voor en na foto? ;)

    /   Reply  / 
 2. redactie,monique

  ha angel, ja hoor, die komt nog, ook een voor foto. zal over 4 weken zijn, want dan zou het resultaat pas compleet zijn:-)

    /   Reply  / 
 3. Nirvana

  Klinkt ernstig.

  Ben benieuwd of mensen nu vragen “Wie is dat nieuwe meisje, Marieke?”

    /   Reply  / 
 4. redactie, monique

  nou als ik er nu als een 21-jarige uit zou zien….*wink*

    /   Reply  / 
 5. teha

  …dus ik heb je nog net vóór gezien? Dat zag er namelijk prima uit!

    /   Reply  / 
 6. redactie, monique

  tsja, ik wilde gewoon als journalist uitproberen wat het is en het gaat al beter hoor dan op dag 1. beetje horror kan geen kwaad toch *wink*

    /   Reply  / 
 7. Nirvana

  Doet het pijn als je lacht?

  (In dat geval maak ik een tijdje geen grappen.)

    /   Reply  / 
 8. redactie, monique

  compenseer jij het maar lekker met heeeeeeeeel veel humor!

    /   Reply  / 
 9. zelda

  hahaha, sorry monique, ik moet steeds aan die rookworstreclame denken, met jou als clown aan tafel; ik hoop voor jou dat de pijn gauw weg is en ik weet nu helemaal zeker dat ik er nooit aan zal beginnen

    /   Reply  / 
 10. redactie, monique

  ha zelda, leuk dat je er weer bent. lekkere vakantie gehad? lach maar lekker hoor, daar is het ook zeker voor bedoeld. leed &vermaak:-))

    /   Reply  / 
 11. zelda

  ja, in polen zijn net zoveel antirimpelcremes te koop als hier, zo niet méér en deels voor zulke hoge prijzen dat een gewone pool die echt niet kan betalen; en zonnebrandsmeersels van het merk Dax werden aan de man/vrouw gebracht met een optochtje van niet helemaal in de maat lopende/dansende (weet niet wat de bedoeling was)meisjes…..

    /   Reply  / 
 12. redactie,monique

  oh…had er een filmpje van gemaakt, een you tube-je, had ik het hier kunnen plaatsen – die optocht:-)

    /   Reply  / 
 13. zelda

  echt niet aan gedacht, had wel gekund, volgende keer….

    /   Reply  / 
 14. Nirvana

  Volgens een recent verschenen psychologisch onderzoek zijn je medemensen aantrekkelijker als je alcohol drinkt. Dat geldt voor zowel vrouwen als mannen (zie bijv. de New Scientist, 16 augustus). Op de een of ander manier beïnvloedt alcohol onze perceptie.

  Wijsheid achteraf: De producent van Restylane had zo te horen beter op alcoholische drank kunnen trakteren!

    /   Reply  / 
 15. Nirvana

  O ja, je tussenkopjes:

  -Gratis verleiding
  -Nieuwsgierig
  -Spuit me vol!

  doen aan bepaalde natuurfilms denken.

    /   Reply  / 
 16. redactie,monique

  uhu…dat realiseerde ik me ook terdege toen ik aan het schrijven was, ik kan er alleen nog niet de vinger op leggen wat nou de pyschologische verbinding tussen het laten plaatsen van een injectable en een ‘natuurfilm’ is. jij wel?

    /   Reply  / 
 17. Pingback: Bijwerkingen rimpelfillers moeten duidelijker omschreven | Beauty

 18. Pingback: Monique kreeg een spuitje en wacht nu maar af…. (4) | Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>