Velthuis Kliniek neemt meerderheidsbelang in Middellaan Kliniek

Met vier vestigingen was de Velthuis Kliniek al de grootste aanbieder van cosmetisch chirurgische behandelingen in Nederland. Met ingang van 26 maart 2008 wordt die positie nog eens versterkt: met de nieuwe Velthuis Kliniek Middellaan in Velp zijn er nu vijf vestigingen, verspreid door het land.

 

(bewerkt persbericht)

Met het meerderheidsbelang in De Middellaan Kliniek in het Gelderse Velp heeft de Velthuis Kliniek nu een nog betere landelijke dekking. Bovendien biedt de nieuwe vestiging in Velp de mogelijkheid voor cliënten om te overnachten. Dat maakt het mogelijk om ook zeer uitgebreide behandelingen aan te bieden, zoals buikwandcorrecties en borstverkleiningen. 

 "We zijn heel blij met deze uitbreiding," stelt Jak Dekker, algemeen directeur van de Velthuis Kliniek. "De Velthuis Kliniek Middellaan betekent voor ons dat we een stap dichter bij ons doel komen: de komende jaren willen we ons netwerk van klinieken nog verder vergroten naar tien vestigingen, verspreid over het land. Met de Middellaan Kliniek als nieuwe loot aan de stam kan de Velthuis Kliniek bovendien ook meer verzekerde zorg bieden."

Wat de dagelijkse leiding betreft zal er in Velp weinig veranderen: plastisch chirurg Reinier van Twisk en vestigingsmanager Karl Lövering blijven de vertrouwde gezichten van de kliniek. Beiden zijn zeer positief over de aansluiting bij de Velthuis Kliniek: "De Velthuis Kliniek is de grootste privékliniek van Nederland. We maken nu deel uit van een organisatie waarin we onze cliënten de allerbeste mogelijkheden kunnen geven. Uitgebreider en completer dan dit wordt in Nederland niet aangeboden."

Feiten & cijfers

  • De Velthuis Kliniek is opgericht in 1995.
  • Naast de nieuwe vestiging in Velp heeft de kliniek vestigingen in Eindhoven, Enschede, Hilversum en Rotterdam.
  • Cliënten kunnen in de klinieken terecht voor alle voorkomende cosmetisch chirurgische en tandheelkundige behandelingen.
  • Daarnaast biedt de Velthuis Kliniek dermatologische, plastisch chirurgische en spatader- behandelingen die vergoed worden in het kader van de Zorgverzekeringswet.
  • De kliniek heeft 145 medewerkers, waaronder 35 medisch specialisten en artsen.
  • In 2006 werd de Velthuis Kliniek door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste kliniek van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. In 2007 scoorde de kliniek zeer goed in een onderzoek van de Consumentenbond naar rimpelbehandelingen; de vestigingen in Hilversum en Rotterdam behaalden beide een nummer 1 positie in de regio en ook de andere klinieken kregen een prima beoordeling.

 

Lees ook:Bergman Kliniek opent half mei in Amsterdam
Lees ook:Mooi ouder worden: het kan!
Lees ook:Mooi ouder worden: het kan!
Lees ook:‘Een Nieuw Begin’ krijgt een tweede seizoen
Lees ook:‘Een Nieuw Begin’ krijgt een vervolg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>