Cosmetisch ingreepje voor arme lelijkerd?

Waarom komt weldenkend (lees;links) Nederland toch zo in opstand tegen schoonheidsoperaties? Als zij met iets blij zouden moeten zijn is dat de ongelijkheid tussen lelijkerds en mooie mensen tenminste zo wordt opgeheven. Maar, oreert Bart Croughs op de website van ene Peter Breedveld, eigenlijk zouden dan ook de arme lelijkerds toegang tot de schoonheidsgreep moeten krijgen, kortom: in het ziekenfonds ermee! Jammer dat de mannen zich niet realiseren dat je als financieel arm mens al lang een leninkje kunt krijgen bij de commerciele kliniek. Iets dat overigens een doorn in het oog is van Amerikaanse feministen! Lees hier de column van Croughs en hier het blog over de boze dames die vinden dat cosmetisch artsen wel erg geraffineerde verkopers zijn geworden.

Lees ook:Beauty-quote van de week
Lees ook:Paula Begoun betwijfelt werking laserkam tegen haaruitval
Lees ook:Zelfonderzoek tegen borstkanker zinloos
Lees ook:Zwaartekracht niet verantwoordelijk voor huidverslapping
Lees ook:Zonnebank verhoogt kans op dodelijk melanoom enorm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>