Zembla docu ‘Borsten voor je verjaardag’

Vanavond, zondagavond 17 juni op Nederland 3 bij Zembla spreekt psychologe Liesbeth Woertman haar zorg uit over het feit dat zoveel jonge meiden aan hun lichaam willen laten sleutelen, zo meldt mijn collega van Gezondheid.blog.nl. In het programma komt ook de moeder aan het woord van de 21-jarige vrouw die overleed aan liposuctie onlangs. Lees mijn vervolgblog nav de uitzending.

Lees ook:Madonna, Shakira en Monroe in campagne Sunsilk haar
Lees ook:BNN maakt make-over program zonder snijwerk
Lees ook:Griepprik verlaagt testosteronspiegel
Lees ook:21-jarige overlijdt tijdens liposuctie
Lees ook:RTL4 en Bergman Clinics doen cosmetische ingrepen cadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>