Vrouw laat borsten als bowlingballen verwijderen

Wat een verhaal in Las Vegas is een vrouw genaamd Dee Stein met meloenen van borstimplantaten van 30 pond onder het mes gegaan. Het was een “bijna onmogelijk” operatie, maar deze dame wilde zo graag van haar te zware “bowlingbal borsten” af dat ze alle mogelijke risico’s voor lief nam.Het heftige verhaal van deze bijzondere ingreep is bovendien uitgezonden op E! ‘ Volgens meerdere artsen was de vrouw niet meer te redden al zou ze niet snel onder het mes gaan.

De 53-jarige moeder en voormalig professioneel danseres zat al vanaf haar 20ste met de bowlingbalborsten opgescheept. Ze zegt dat ze zich door de industrie waarin ze werkte verplicht heeft gevoeld haar borsten meerdere malen te laten vergroten. “The bigger, the better in this business,” aldus mevrouw Stein.

Maar na verloop van tijd zijn de implantaten een eigen leven gaan leiden en is er eentje bijna leeggelopen en de ander juist enorm opgezwollen. Kortom een nachtmerrie van 3,000 cc keer twee, OMG ! Op het laatst voelde ze zich net een “wandelende tiet”.

In een laatste poging om de situatie recht te laten zetten, heeft de voormalige danseres televisiezender E! aangeschreven om te kijken of ze kon worden geholpen in de reality show Botched. Dat is een show waarin plastisch chirurgen cosmetische rampen proberen te herstellen. Haar gebeden werden verhoord.

Volgens de dokter Dr. Dubrow die haar geholpen heeft, was de operatie van deze dame een van de grootste uitdagingen in zijn carrière.

Zijn reactie:  ”Het menselijk lichaam is er niet voor gebouwd om borsten van dit soort volume- in het borstweefsel te behandelen.”

Ze hebben haar geopererd en zijn erin geslaagd om haar borsten te corrigeren tot een mooie DD maat. Hier heeft Dee jaren van gedroomd en je begrijpt wel , ze is momenteel gelukkiger met haar voorgevel dan ooit.

 

Lees ook:Behandel je borsten met respect
Lees ook:Jennifer in de ban van oneven borsten
Lees ook:Nederlandse vrouw is blij met haar borsten
Lees ook:Vergroot je borsten met stamcellen
Lees ook:Geen hangborsten door borstvoeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>