Kelly Osbourne liet haar lippen vergroten voor ‘drugs’

De appel valt niet ver van de boom bij de familie Osbourne. Zo vader zo dochter! Heel Amerika is in rep en roer over Reality TV Celeb Kelly Osbourne, want ze heeft zojuist onthuld dat ze haar lippen met collageen heeft laten inspuiten om zo op een legale manier aan zware medicijnen te kunnen komen. Deze medicijnen zorgen ervoor dat je in een roes komt en dat je niets voelt, Kelly is verslaafd aan morfine. Voor haar is morfine een drugs! Kelly vertelde verder geinspireerd te zijn door haar vader Ozzy: “Toen mijn vader behoefte aan de drugs had, liet hij zich bij de plastisch chirurg aan zijn neus opereren. Ik heb het van hem geleerd!”

Nou Kelly, wees er maar trots op !

Lees ook:Kelly draagt diamantennagellak van 1 miljoen
Lees ook:Kelly Osbourne heeft mooiste body
Lees ook:Sharon vond haar muts niet mooi
Lees ook:Sharon Osbourne nam een spuitje teveel…
Lees ook:Fashion programma voor Kelly Osbourne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>